Harrison Ford és Ryan Gosling fergeteges interjúján röhög a fél világ

2257

Harrison Ford és Ryan Gosling legjobb interjúja

A két színész nem bírt magával a Szárnyas fejvadász 2049 kapcsán adott interjú készítése közben. Egy nem semmi interjú készült a Blade Runner 2049 két főszereplőjével, ami alatt szinte végig röhögnek.

Világszerte a héten került a mozikba a a Szárnyas fejvadász 2049, melynek promóciója jegyében már hetek óta interjúk tucatjait adja együtt a sci-fi akciófilm két húzóneve: Harrison Ford és a Ryan Gosling. A színészek minap a This Morning című brit talkshow-ban vendégeskedtek, ahol viszont nagyon nem bírtak magukkal és elveszítve a kontrollt széttrollkodták és szétröhögték a videóban látható beszélgetést.

Harrison Ford és Ryan Gosling legjobb interjúja

Az interjú rombolását Ford indította, aki már az elején pimasz módon kikezdte az őket kérdező Alison Hammondot, melynek hatására a közben remekül szórakozó Gosling meg töltött magának egy kis whiskey-t, mondván másképp nem fogja kibírni a beszélgetést. Az iszogatáshoz a többiek is csatlakoztak és már ekkor is nagy volt a jókedv, mígnem aztán elszabadult az indulatok, miután Hammond megkérdezte Fordtól, hogy anno miért vállalta el a Szárnyas fejvadász főszerepét, mire a 75 éves legenda:

“Megkérdezték érdekelne-e. Én meg: mutassátok a pénzt!”

(Forrás: 24.hu)

 


Article Tags: · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download