FILMEZZUNK.HU

Megérkezett a Jean-Claude Van Johnson teljes előzetese

2655

Jean-Claude Van Johnson (2017) – Előzetes

A világhírű akciófilm hős és harcművész visszatér, és megalkotja saját alteregóját, Jean-Claude Johnsont. Az Amazonra december 15-én érkező produkcióban Jean-Claude Van Damme egy Jean-Claude Van Damme nevű színészt játszik, aki Johnson fedőnév alatt a világ legjobb beépített ügynöke volt. Évekkel ezelőtt visszavonult, azonban most vissza szeretne térni. A prouducerek között Ridley Scott neve is feltűnik.

Jean-Claude Van Damme-tól eddig sem állt távol az önirónia, a Jean-Claude Van Johnsonban pedig végképp hülyét csinál magából. Az Amazon sorozatában a színész saját magát alakítja – illetve titkosügynök alteregoját, Johnsont. Természetesen a két állás ütközéséből jó pár kisebb kalamajka is kialakul, mint azt az első előzetes is bemutatja.

Jean-Claude Van Johnson (2017) - Előzetes

Az Amazonra december 15-én érkező produkcióban Jean-Claude Van Damme egy Jean-Claude Van Damme nevű színészt játszik

Ugyanakkor aki többet szeretne látni a szériából, annak nem kell a trailerre szorítkoznia, hiszen egy éve már nyilvánosságra hozták a piloto. Az Amazon ugyanis úgy dolgozik, hogy az ígéretesnek tűnő művekből leforgattat egy-egy részt, és a nézői reakciók alapján döntik el, miből születhet meg a teljes évad. A Jean-Claude Van Johnson pedig elnyerte a közönség tetszését, a képsorok alapján nem is ok nélkül. Stílusparódiák, önreflexív poénok, egészen agyament akciófilmes helyzetek – első látásra minden adott a műben a kellemes szórakozáshoz.

Fontos még, hogy az előzetessel együtt egy premierdátumot is kaptunk, azt is tudjuk már tehát, hogy december 15-étől tekinthetjük meg a sorozatot az Amazonon.

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · ·