FILMEZZUNK.HU
7 film szombat estére, amik garantáltan felvidámítanak

7 film szombat estére, amik garantáltan felvidámítanak

11510

Filmajánló szombat estére

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó heted volt, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jókedvre derülsz! Ha a párod is otthon van, akkor vond be őt is a ma esti nevetés-terápiába!

Az őserdő hőse (Film+, 18:45)

George (Brendan Fraser), Tarzan késői utóda szenvedélyes szerelemre lobban a gyönyörű Ursula (Leslie Man) iránt. Felcsillan számára a modern városi élet kényelmének lehetősége, végül mégis úgy dönt, visszatér a dzsungelbe, hogy elűzze a könyörtelen orvvadászokat, és megvédje barátait: Ape-et, a bölcs majmot, Tookie Tookie madarat és Shepet, a megbízható elefántot.

8 dolog, amit nem gondoltál volna Brendan Fraser-ről

Wasabi – mar, mint a mustár (SuperTV2, 19:00)

Hubert (Jean Reno) a kelleténél kissé drasztikusabb módszereket alkalmazó rendőrfelügyelő. Miután csúnyán helybenhagy egy fiatalembert, felettese azt javasolja, menjen szabadságra. Épp ekkor keresik Japánból: egykori szerelme, Miko rejtélyes körülmények között elhalálozott és hagyatékát a felügyelőnek személyesen kell átvennie. Irány Tokió! Hubert Japánban először régi ügynöktársával találkozik, majd az örökséggel: egy kamaszlánnyal.

Wasabi - Mar, mint a mustár (Wasabi, 2001)

Miért pont Ő? (HBO, 20:00)

Ha kell lágy, ha kell extrakemény, mi az? Hát, persze, hogy az apai szív. Ned Fleming (Bryan Cranston) a széltől is óvja imádott lányát, és boldogan figyelte, ahogy felnőtté válik. És most végre megismerheti a lány (Zoey Deutsch) szerelmét: aki eléggé dilis, teljesen elviselhetetlen és meghökkentően gazdag (James Franco). A családfő bekeményít. Nem hajlandó eltűrni a srác gátlástalan szeszélyeit, ellenfele viszont nem nyugszik bele, hogy a csaja apja morcos. A huzakodás küzdelemmé, azután totális háborúvá válik.

Miért pont ő? (Why Him?, 2016)

Fák jú, Tanár úr! (Cool Tv, 20:50)

Bora Dagtekin új munkája egy frissen szabadult elitéltröl szól, aki kénytelen (ál)tanárnak jelentkezni egy gimnáziumba, hogy a barátnöje által elrejtett rabolt pénzt megszerezze…

Fák jú, Tanár úr!

A pláza ásza (Mozi+, 21:00)

Paul Blart kívülről egyszerű, kissé elhízott biztonsági őrnek tűnik egy bevásárló központban. Az átlagos külső azonban meleg és bátor szívet takar. Paul egyetlen vágya, hogy hátrahagyja elektromos robogóját, amivel a pláza folyosóit járja, és motoros rendőrként tegyen igazságot az utcákon. Mikor a plázába bűnözők törnek be és túszokat ejtenek, Paul nem habozik bebizonyítani, hogy nem fél semmitől.

A pláza ásza (Paul Blart: Mall Cop) - Kevin James

Ha beüt az élet (RTL Klub, 23:05)

Krysten Ritter, Kate Bosworth és Rachel Bilson a főszereplői ennek a szellemes és szórakoztató vígjátéknak a szinglilétről, a barátságról és az élet váratlan fordulatairól. Amikor Kim (Ritter) egyéjszakás kalandja nem várt terhességgel végződik, a lány és lakótársnői, Deena (Bosworth) és Laura (Bilson) hirtelen teljesen új helyzetben találják magukat. Kim a szülés után újra randizni kezd, ám meg kell küzdenie az egyedülálló anyák minden gondjával, és folyton retteghet, hogy a pasik elmenekülnek, ha meghallják, hogy van egy gyereke.

Ha beüt az élet /Life Happens, 2011/

Izomagyak (Mozi+, 23:35)

Miami a ’90-es években: néhány személyi edző úgy dönt, hogy a kezébe veszi a sorsát, és megcsinálja a szerencséjét, még ha nem is feltétlenül törvényes úton. A dolog azonban nem pont úgy alakul, ahogy tervezték. Michael Bay újabb utolérhetetlen akcióvígjátéka ezúttal egy igaz történetet dolgoz fel, még ha ezt elsőre nehéz is elhinni.

Izomagyak (Pain & Gain, 2013)

15 kihagyhatatlan film, ami idén ünnepli 20. születésnapját

(Történetek forrása)

//spencer//


Article Tags: · · · · · · · ·