FILMEZZUNK.HU
Nyerj páros jegyet a Star Wars 8-ra!

Nyerj páros jegyet a Star Wars 8-ra!

1908

Közös nyereményjáték a mafab.hu-val!

A Star Wars: Az utolsó Jedikben a Skywalker saga folytatódik. Az ébredő Erő hősei a galaxis legendás alakjaival indulnak nagyívű kalandra, s közben nem csak az Erővel kapcsolatos ősi rejtélyekre találnak választ, hanem megdöbbentő múltbéli titkokra is fényt derítenek. Ennek örömére Star Wars: Az utolsó Jedik című film vetítésére nyerhettek most páros mozijegyet Mafab és a Filmezzünk.hu jóvoltából. A jegyek Magyarország összes Cinema City mozijában felhasználhatók. A kódot a pénztárban kinyomtatva vagy bediktálva van lehetőség mozijegyre váltani.

Nyerj páros jegyet a Star Wars 8-ra!

Ha szeretnéd megnyerni, a Mafab és a Filmezzünk.hu közös nyereményjátékán a Star Wars: Az utolsó Jedik című film vetítésére szóló páros mozijegyet, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre a filmmel kapcsolatban.

A kérdésünk, hogy

Benicio del Toro, aki a film nemezisét alakítja, kit játszott volna a Star Wars I. rész – Baljós árnyakban, ha George Lucas nem cserélte volna le a színészt?

A választ többek között a mafab.hu oldalán, a Star Wars: Az utolsó Jedik adatlapján, az érdekességek között találjátok meg.

A helyes megfejtéseket a [email protected] e-mail címre, vagy facebook üzenetben várjuk december 10. 20:00 óráig. A nyertessel a pontos részleteket illetően felvesszük a kapcsolatot. Sorsolás december 11-én!


Article Tags: · ·