FILMEZZUNK.HU

Joaquin Phoenix kalapácsos igazságosztó lesz – Előzetes!

3988

You Were Never Really Here (2017) – Előzetes

Joaquin Phoenix kalapáccsal veri szét a pedofilokat új filmjének előzetesében. A szakállas Joaquin Phoenix brutális mentőakcióra indul. 2016-ban vállalta be Lynne Ramsay, hogy elkészíti Jonatham Ames novellájának, a You Were Never Really Here-nek az adaptációját Joaquin Phoenix főszereplésével. Tavaly augusztusban elindulhatott a forgatás, John Doman, Judith Roberts és Alessandro Nivola is leszerződött Phoenix mellé. A zenét Jonny Greenwood, a Radiohead tagja szerezte.

You Were Never Really Here (2017) - Előzetes

A filmben meghízott, de keménykötésű Phoenix-t végrehajtóként küldik rá a pedofilokra, akik elrabolták egy politikus lányát, Phoenix pedig bulldózerként masíroz feléjük egy műszaki kisboltban vásárolt kalapáccsal. A trailer tele van emlékezetes képekkel, amiket nem tudunk kiverni a fejünkből: a tükör előtt légbokszoló Phoenix, a meglepett arca, ahogy szemébe fröccsen a vér, a csendre intő lány, akit addig passzív áldozatnak hittünk. A feszültséget tovább fokozza a dühödten pulzáló elektronikus zene, amit a Radiohead gitárosa és billentyűse, Jonny Greenwood jegyez.

Bár Lynne Ramsay (Beszélnünk kell Kevinről) filmjének továbbra sincs hivatalos bemutatódátuma, így arról sem tudunk, hogy valaki elhozná Magyarországra.

(Forrás: Filmdroid és Origo)


Article Tags: · · · · · · · ·