FILMEZZUNK.HU

Will Smith megmenti a világot a Bright vadonatúj előzetesében

7629

Bright (2017) – Előzetes

Befutott az Öngyilkos osztagot is rendező David Ayer legújabb alkotásának, a Bright című filmnek az új előzetese. A Netflix égisze alatt készült produkció csak első pillantásra tűnik klasszikus zsarufilmnek, a Will Smith (Öngyilkos osztag) és Joel Edgerton (Exodus: Istenek és királyok) alakította páros utóbbi tagja ugyanis ork.

Will Smith megmenti a világot a Bright vadonatúj előzetesében

Will Smith egy nagyon furcsa zsarupáros egyik tagját fogja alakítani

A filmben látható lesz még még Noomi Rapace (Prometheus), Edgar Ramírez (A lány a vonaton) és Kenneth Choi (A Wall Street farkasa) is, a forgatókönyvet pedig Az erő krónikáját is jegyző Max Landis írja.

A szintén Ayer rendezte Az utolsó műszak nyomvonalain haladva a film egy rendőrpáros napjait mutatja be, akiknek alaposan felforgatja az életét, amikor tulajdonukba kerül egy elképesztően nagy hatalommal bíró és legalább ennyire illegális varázspálca. Lucy Fry (Vámpírakadémia) alakítja Tikkát, a pálca elf tulajdonosát, akinek védelmét Smith és Edgerton biztosítják, miközben a legádázabb és legkülönfélébb ellenfelek próbálják megszerezni a tárgyat. (hu.ign.com)

Az illusztris neveket elnézve talán nem is tűnik furcsának, hogy a Bright az eddigi legdrágább saját gyártású Netflix projekt a maga 90 millió dollárjával.

Amerikai bemutató: 2017. december 22.

(Forrás: hu.ign.com)

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · ·