FILMEZZUNK.HU
Elkészült a Mamma Mia! folytatása!

Elkészült a Mamma Mia! folytatása

3577

Elkészült a Mamma Mia! 2

Pontosabban befejezték a forgatást, a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba még jó sok időt fog eltölteni a vágószobában. Már sok mindent tudni lehet a filmről, például természetesen az előző rész összes fontos szereplője visszatér benne, Meryl Streeptől Amanda Seyfrieden és Colin Firth-ön át Pierce Brosnanig.

Mamma Mia! /Mamma Mia! 2008/

Szinte mindenki visszatér a második felvonáshoz

Játszik benne Cher is, de egyelőre nem árulták el, hogy milyen karaktert. Lesznek benne új dalok is, nem csak a régi slágerek csendülnek fel, a minőségről Benny Ulvaeus egykori ABBA-tag gondoskodik, aki már az előző résznek is az egyik producere volt. A cselekmény egy része a hatvanas években játszódik, bemutatván a hősök előéletét. A fiatal Meryl Streepet Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, bébi, nyomd!) alakítja.

Az ABBA slágerein alapuló musical 2008-ban jelent meg, azóta pedig kénytelenek voltunk unásig ismételni, hogy hallhassuk Pierce Brosnan-t énekelni, aki egyébként csak azért vállalta el a mozit, mert Meryl Streep is szerepelt benne! Bizony, az a Meryl Streep, aki a Görögországban élő Donnát alakítja és aki olyan spárgát ugrik, hogy azóta sem hisszük el. A folytatás cselekménye ott folytatódik, ahol az előző rész története abbamaradt, aztán a kezdődik az oda-vissza utazás az időben. A filmre nyárig kell várni, pontosabban 2018. július 19-ig.

A 10 legjobb musical, melyektől garantáltan dalra fakadsz

(UIP hírek)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·