Tom Hardy - Star Wars 8

Kiderült, kit alakított Tom Hardy a Star Wars 8-ban!

3490

Tom Hardy – Star Wars 8

Bár arról eddig is tudni lehetett, hogy Tom Hardy és Vilmos herceg is szerepelt a Star Wars: Az utolsó Jedikben, a részleteket homály fedte. Vilmos jelenetét végül kivágták, de Hardy az Instagram oldalán megosztott egy fotót, mellyel leleplezte az egyébként nyilvánvalót, ugyanis a filmben az egyik rohamosztagosként láthattuk. Azt azonban továbbra is homály fedi, hogy melyik jelentben tűnt fel. A szóban forgó fotót idelent találjátok. – írja a mafab.hu

Look at him playing with us!!! #tomhardy #starwars repost: @tomhardy

A post shared by TOM HARDY (@tomtomhardy) on

Az utolsó Jedik a múlt heti premierjét követően hatalmasat kaszált, az Államokban minden idők második legjobb, míg hazánkban minden idők legjobb nyitóhétvégéjét produkálta. Bár a kritikusok kimondottan szerették a filmet (RottenTomatoes: 93 százalék), a nézők körében meglehetősen vegyes fogadtatásra talált.

Tom Hardy - Star Wars 8

Tom Hardy is szerepelt a Star Wars: Az utolsó Jedikben

Rian Johnson rendezésében bemutatott Star Wars: Az utolsó Jedik már a mozikban. Ha már láttad a filmet, és szeretnél páros mozijegyet nyerni, még csatlakozhatsz a legújabb nyereményjátékunkhoz. Elég megírnod a véleményed a filmről ide kattintva, és automatikusan bekerülsz a hétfői sorsolásba.

Brutális magasságokban a Star Wars 8! – Hétvégi bevételi lista, USA

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download