FILMEZZUNK.HU

Kickboxer: Retaliation (2018) – Kőkemény bunyós előzetes!

4954

Kickboxer: Retaliation (2018) – Előzetes

A nagy öreg Jean-Claude Van Damme visszatér! Megérkezett az első előzetese az 1989-es Kickboxer feldolgozása, aminek a pikantériáját az adja, hogy az öreg harcos Van Damme ebben az alkotásban is leteszi a névjegyét. 

Kickboxer: Retaliation (2018) - Előzetes

A nagy öreg Jean-Claude Van Damme visszatér!

Egy évvel a Kickboxer: Vengeance eseményei után Kurt Sloan fogadalmat tesz, hogy soha nem tér vissza Thaiföldre. Épp a címvédésre készül, amikor arra eszmél, hogy valakik elkábították, és egy thaiföldi börtönbe vetették. Csak egy kiút áll ellőtte: ha megmérkőzik a gigászi termetű Mongkuttal, visszakapja szabadságát és 2 millió dollárt is zsebre tehet. Kurt először visszautasítja a lehetőséget, ekkor azonban vérdíjat tűznek ki a fejére. Csakhamar rádöbben, hogy nincs más választása, és vissza kell térnie a ringbe, hogy legyőzze az izomkolosszust.

Ez a film is egyből VOD-ra jön, méghozzá január 26-án, főbb szerepekben pedig Mike Tyson, Jean-Claude Van Damme, Alain Moussi, Christopher Lambert, Sara Malakul Lane, Jessica Jann, Hafþór Júlíus Björnsson, Steven Swadling és Sam Medina.

Jean-Claude Van Damme 10 legjobb filmje

(Forrás: Mafab)


Article Tags: · · · · · · · ·