FILMEZZUNK.HU

Baromi ütős lett a Gengszterzsaruk legújabb előzetese!

6309

Gengszterzsaruk (Den of Thieves, 2018) – Előzetes

Új előzetest kapott Gerard Butler legújabb filmje, a Gengszterzsaruk. Nem mintha bárki is mást várt volna, de Gerard Butler az Űrvihar után sem fog öles léptekkel haladni első Oscar-győzelme felé, következőnek ugyanis egy kellemesen B-kategóriásnak tűnő rablófilmben láthatjuk majd.

A film története szerint egy állás nélkül maradt segédlelkész úgy dönt, hogy kirabolja a saját templomát. Őrült vállalkozásában társa a legjobb barátja, ám egyikük sem sejti, hogy milyen bizarr és komikus következményeket von maga után átgondolatlan tervük.

Den of Thieves (2018) - Előzetes

50 Cent és Gerard Butler

A színész pedig olyan kollégákkal nézhet majd farkasszemet, mint 50 Cent, O’Shea Jackson Jr. (Ice Cube fia) és Pablo Schreiber. A tesztoszteron és a színészi tehetség közül tehát várhatóan inkább az előbbi fog túltengeni a Den of Thievesben, de ne legyünk igazságtalanok: az előzetes a túltolt keménykedés ellenére is jól néz ki, és egy izgalmas filmet sejtet. A produkciót egyébként az első rendezése Christian Gudagastnak, aki annyiban már jól ismeri Butlert, hogy ő volt A világ leghülyébb címe-titulust méltán kiérdemlő Támadás a Fehér Ház ellen 2.: London ostroma egyik forgatókönyvírója.

A Gengszterzsaruk január 18-án mutatkozik be nálunk.

10 Gerard Butler film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · ·