FILMEZZUNK.HU
Végre elkészül Fekete Özvegy különálló mozija!

Végre elkészül Fekete Özvegy különálló mozija!

3053

Végre elkészül Fekete Özvegy különálló mozija!

A Scarlett Johansson által életre keltett Bosszúállót a Vasember 2 képsoraiban fedezhettük fel legelőször az MFU filmjeiben. A későbbiekben pedig az egyik legjobban foglalkozatott karakter maradt, aki a Bosszúállók két részén kívül az Amerika Kapitány további részeiben is láthattunk. Ám karakteréről szólófilmet eddig nem láthattunk, hisz ő az egyik olyan karakter, akinek felvezető filmje nem volt még. – írja a CineMániás

Végre elkészül Fekete Özvegy különálló mozija!

A Marvel Studios már régóta tervezi egy önálló Fekete Özvegy film elkészítését, és ennek már évekkel korábban adtak is hangot, ám azóta sem történt előrelépés ez ügyben. Egészen idáig, amikor is felvették a film forgatókönyvírójának Jac Schaeffer-t, akiről eddig még vajmi keveset tudunk.

Johanssonnak a Bosszúállók 4-ig van szerződése a Marvelnél, de a film miatt valószínűleg kapni fog egy kiterjesztést a továbbiakra. A Marveltől viszont még mindig nincs hivatalos megerősítés, hiszen ezt egyelőre csupán a The Wrap állítja. Ha a Fekete Özvegy megkapja a saját filmjét, azt azt fogja jelenteni, hogy a karakter immáron nyolcadik alkalommal jelenik meg a Marvel filmes Univerzum egyes filmjeiben.

12 elképesztő tény, amit nem gondoltál volna a Bosszúállókról

No igen, és ezt azt is jelenti, hogy az Özvegy túléli a Thanosszal elleni csatározásokat, és a fejlesztésekkel és előkészületekkel együtt körülbelül 2020-ra lehet várni a Fekete Özvegy mozit.

(Forrás: ACineMániás)


Article Tags: · · · · · ·