FILMEZZUNK.HU
Filmajánló szerda estére

7 szuper film a tökéletes szombat estéhez

5269

Filmajánló szerda estére (01.20.)

Teljesen leszívtak az év első hetei és csak pihenésre vágysz? Főzz valami új finomságot és majszold el a végeredményt egy szuper film társaságában!

Isteni szikra (Film Mánia, 18:40)

Az Oscar-díjra jelölt Greg Kinnear fõszereplésével készült filmben egy hétköznapi férfi, Dr. Robert Kearns történetét ismerhetjük meg, aki Amerika egyik leghatalmasabb vállalatával veszi fel a harcot , hogy megvédje, ami az övé. Mikor az egyetemi tanár Robert feltalál egy olyan ablaktörlõ szerkezetet, melyet a világ összes autóján alkalmazni lehetne, biztos benne, hogy az amerikai álom teljesült be az õ és családja életében. Ám egy gépkocsigyártó mamutcég ellopja az ötletet, Robert pedig kétségbeesett, de bátor tettre szánja el magát: felesége (Lauren Graham) támogatásával szembeszáll a vállalatóriással, noha senki nem jósol sikert küzdelmének.

Isteni szikra (Flash of Genius, 2008)Isteni szikra (Flash of Genius, 2008)

Az elveszett frigyláda fosztogatói (TV2, 18:55)

Indiana Jones egy nem mindennapi régész, igazi kalandor, aki semmilyen veszélytől nem riad vissza. Egy perui dzsungelben épp egy csapdákkal teli épületben igyekszik megszerezni egy műkincset, azonban  elveszti azt, amely így fő riválisa, Belloq (Paul Freeman) kezében landol. Ezt követően az amerikai titkosszolgálat megbízásából egy egyiptomi ásatás felé veszi az irányt, hogy még a nácik előtt megtalálja az Ószövetségből ismert frigyládát. Azonban nem lesz könnyű dolga, ugyanis a gátlástalan Belloq is a láda megszerzésén munkálkodik.

Az elveszett frigyláda fosztogatói (1981)

Bérgyilkosék (Cool Tv, 19:00)

Spencer egy kormánynak dolgozó bérgyilkos szuperkém, akire egy európai küldetésen rátalál az igaz szerelem egy gyönyörű, okos és éppen szakítás után lévő nő, Jen Kornfeldt személyében. A románcból házasság lesz, és boldogan élnek egészen Spencer 30. születésnapjáig, amikor rádöbbennek, több millió dolláros vérdíj van a fejükre kitűzve, és ami még rosszabb, a potenciális gyilkosok valószínűleg már évek óta figyelik őket. Bárki lehet az ellenségük: szomszédaik, barátaik, a fűszeres vagy akár a barátságtalan öregember az utca túlsó felén.

TOP15: A legjobb kémfilmek

Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van (RTL Klub, 19:15)

Daniel Hillard (Robin Williams) csapnivaló családapa, legalábbis felesége szerint, aki válni szeretne, és férjétől még a gyerekeik láthatási jogát is sajnálja. Ám amire Daniel férfiként nem volt alkalmas, arra idős nőnek maszkírozva tökéletes: megszületik Mrs. Doubtfire alakja, aki saját családjához kerül felvigyázónőnek. Daniel egyre jobban érzi magát a szerepben, ami ráadásul jól is áll neki, a családja is kezdi megszeretni, a probléma csak az, hogy ez az idill egy csalásra épül. Mrs. Doubtfire szerepe pedig kezd Daniel fejére nőni.

Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van (Mrs. Doubtfire, 1993)

Red (Cool Tv, 20:55)

Frank (Bruce Willis) nyugdíjba vonult titkosügynök, aki a kertvárosi öregek egyhangú életét éli. Csak Sarah-val (Mary-Louise Parker), a nyugdíjintézet munkatársával folytatott telefonbeszélgetése zökkenti ki magányából. Azonban úgy tűnik, hogy egy titkosügynök soha nem tud visszavonulni, mert mindig lesznek olyan információi, amelyek kompromittálóak lehetnek. Frank nekivág, hogy kiderítse, hogy miért támadtak rá kommandósok, ezért felveszi a kapcsolatot néhány régi társával abban bízva, hogy együtt talán többre juthatnak.

Red (2010)

Kényszerleszállás (Prime, 21:00)

Baleset éri a 227-es járatot , és az életveszélyes helyzetből csak kényszerleszállással lehet megmenekülni. Ehhez egy olyan jó képességű, tapasztalt pilóta kell, mint Whip Whitaker. Ugyan néhányan életüket vesztették a landolás során, de az emberek nagy része túlélte a manővert. Whitakert hősként ünneplik. Ahogy azonban tovább  gyűrűznek az események, egyre több részlet derül ki a levegőben történtekről, és felmerül a kérdés: vajon ki vagy mi okozta a végzetes hibát?

Kényszerleszállás /Flight, 2012/

Éjszakai hajsza (RTL Klub, 21:55)

Egy hivatásos bérgyilkos (Liam Neeson), aki már azt fontolgatta, hogy visszavonul a szakmájától, kénytelen újra akcióba lendülni. És ez a bevetés keményebb és veszélyesebb lesz, mint eddig bármelyik munkája – pedig nem is fizet érte senki. Most saját maga a megbízója. A célpontja nem más, mint egykori főnöke, a kegyetlen bandavezér, akinek azért kell meghalnia, hogy a bérgyilkos rég látott fia élhessen. És a profi hosszú idő után úgy érzi: most az érzelmeire kell hallgatnia. Még ha az az életébe kerül is.

Éjszakai hajsza

18 thriller, amit mindenképpen látnod kell

(Történetek forrása)

//milos//


Article Tags: · · · · · · ·