FILMEZZUNK.HU
6 film szerda estére, amit nem szabad kihagynod

6 film szerda estére, amit nem szabad kihagynod

4750

Filmajánló szerda estére (01.31.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó eddig a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb kedvre derülsz! 

Taxi (AMC, 18:20)

Daniel, aki korábban pizzás fiú volt, most a taxi-iparban tapos. Ha azt mondjuk, hogy ez a srác sebességmániás, megközelítőleg sem írtuk le a valóságot. Járgánya a plafonig fel van turbózva, úgyhogy ha rendesen rálép a jobb szélső pedálra, nincs az a rendőrségi radar, amelyik befogná. A balszerencse mégis rátalál Danielre – Emilien, a zsaru képében – akit éppen nyolcadszor húztak meg autóvezetésből. Daniel, ha meg akarja tartani kocsiját, kénytelen elfogadni a zsaru ajánlatát: segítsen neki elkapni azokat a német bankrablókat, akik sorra ürítik ki a város széfjeit, majd szuperjárgányaikon mindig elszelelnek. ” kocsit vezethessen?

12 dolog, amit még biztosan nem hallottál a Taxi című filmről

Total Recall – Az emlékmás (Mozi+, 18:50)

A titkosügynököt, Doug Quaidet egy különleges eljárásnak vetik alá, mely folyamán kitörlik emlékeit, azonban a férfi beleszeret az ítéletet végrehjató nőbe. Quaid gyanakodni kezd, és megpróbálja tisztázni gondolatait, így jut el a Marsra, ahol megtudja a szörnyű igazságot múltjáról, és felvállalja végzetét, hogy elpusztítsa a kegyetlen gonosztevőt, aki elvette múltját.

Total Recall - Az emlékmás (Total Recall, 1990)

Igazából szerelem (AMC, 20:00)

A szerelmet senki sem kerülheti el. Jelen van a gazdagok és szegények, a fiatalok és az idősek, a szinglik és a házasok életében is.
A történet helyszínét London városa adja, amit inkább szomorkás időjárásáról, mintsem romantikus hangulatáról szoktak ismerni. Itt él és esik szerelembe többek között a nőtlen miniszterelnök, egy árva kisfiú, a kivénhedt rocksztár, és egy kiábrándult író. Az élet nem habostorta, valakinek összejön, valakinek nem, és valaki pont ezért érezheti magát szerencsésnek, vagy éppen szerencsétlennek, hogy eltalálta Ámor nyila. A szövevényes szerelmi szálak összegubancolódásához és kibontakozásához tökéletes alaphangulatot ad a karácsony előtti elvarázsolt világ. A végkifejlet boldogsággal teli, vagy izgalmasan bonyodalmas, esetleg keserédes, de mindenesetre sosem unalmas.

Igazából szerelem /Love Actually, 2003/

A számolás joga (HBO, 20:00)

Az ötvenes évek vége: az Egyesült Államok elképesztő hajszával igyekszik legyőzni az űrversenyben Oroszországot. De már úgy tűnik, pénz, ész és elszántság mind kevés lehet… amikor találnak néhány kiaknázatlan, kihasználatlan lángeszet, akiket addig senkinek nem jutott eszébe használni. Hiszen többszörösen gyanúsak: nők és feketék. A három nő igazi emberi kompjúter: senki nem érti, hogyan képesek megcsinálni azokat a számításokat, amiket végeznek, de rakétasebességgel emelkednek a NASA ranglétráján, ott, ahol a kor legnagyobb tudósai dolgoznak. A cél: John Glennt feljuttatni az űrbe… és azután haza is hozni.

A számolás joga (Hidden Figures, 2017)

A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt (Film Café, 20:55)

Allan Karlsson (Robert Gustafsson) lassan betölti a százat, a nyugdíjas otthon pedig serényen készülődik a nagy ünnepre. Épp csak az ünnepeltet hagyja hidegen az egész, inkább fogja magát, és lelép. Kevéske pénzéből egy buszjegyet vásárol, ám csakhamar dúsgazdag lesz, ugyanis talál egy táska pénzt. Csakhogy a táska másoknak is hiányzik, a rendőrség és a drogdílerek is a nyomában vannak.

A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt

Én és a hercegem (SuperTV2, 21:00)

Egy átlagos, őrült, motorbicikli-rajongó és mindenféle vadságból szívesen részt vállaló amerikai egyetemista lány bajba kerül. Szerelmes lesz. Pedig eddig a szülővárosában ő volt “az utolsó el nem jegyzett lány”. A srác, akivel együtt dolgozik az egyetemi büfében először nagyon utálatos. Azután segít a lánynak felkészülni a Shakespeare-szemináriumára (valahogyan nagyon sokat tud a dán hercegekről), a lány pedig segít a kémia leckéjében és hamarosan egymásba szeretnek. Élnének is boldogan tovább, ha a srácról ki nem derülne, hogy ő a dán főherceg, aki a lesifotósok elől menekült Wisconsinba. A lány zavarba jön, megsértődik és szakítana – de nem bír. Inkább elmegy Dániába, hogy kinyomozza, milyenek a főhercegek a vén Európában, és vajon milyen lehet főhercegnének, vagy később királynénak lenni arrafelé.

Én és a hercegem

Ilyen lenne, ha a Google Translate fordítaná a filmcímeket

(Történetek forrása)

//Lina//


Article Tags: · · · · · ·