FILMEZZUNK.HU

When We First Met (2018) előzetes – Időutazós romantikus vígjáték a láthatáron!

3419

When We First Met (2018) – Előzetes

Életünk során rengetegszer kerülünk olyan helyzetbe, amikor úgy gondoljuk, ha kapnánk egy új esélyt az élettől és visszautazhatnánk az időben arra a pontra, ahol úgy érezzük, hogy elszúrtuk, egy csapásra megoldódna minden gondunk. Tulajdonképpen ennek az “érzelmi igény”-nek köszönhető nagyjából az összes időutazós film, melyek zömének az a tanulsága, hogy nem is olyan jó, ha a jelen tudásával akarjuk helyrehozni a múlt hibáit (pl. Pillangóhatás, Időről időre). – írja hu.ign.com

When We First Met (2018) - Előzetes

Most is valami hasonló látszik kikerekedni a Netflix legújabb romantikus vígjátékának történetéből (legalábbis az egész filmet két perc alatt elmesélő trailerből ezt lehet leszűrni). Persze, ez nem jelenti azt, hogy unalmas másolat lesz csupán a When We First Met, melynek főszerepeiben az egyre népszerűbb komikussá érő Adam Divine-t, valamint a még mindig roppant tehetséges Alexandra Daddariót láthatjuk.

A forgatókönyvet az a John Whittington írta, akinek a legutóbbi kettő LEGO-filmet (Batman, Ninjago) is köszönhetjük, szóval remélhetőleg a poénokkal nem lesz probléma. Annak ellenére, hogy az előzetes nincs túl jól összevágva, kellemes kis vígjátéknak tűnik a film, szóval érdemes lesz kikeresni a Netflix kínálatából. Olyan sokat nem is kell rá várni, hiszen a When We First Met a Valentin-nap környékére időzítve, február 9-én kerül fel a streaming-szolgáltatóhoz.

12 időutazós film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · ·