FILMEZZUNK.HU
Filmajánló szerda estére (02.14.)

7 film szerda estére, amik garantáltan jobb kedvre derítenek

7004

Filmajánló szerda estére (02.14.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó eddig a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb kedvre derülsz! Ha a párod is otthon van, akkor vond be őt is a ma esti nevetés-terápiába!

Vérbeli hajsza (Paramount Channel, 18:25)

Tuck Pendleton (Dennis Quaid) pilóta önként jelentkezik, hogy részt vegyen egy kicsinyítési kísérletben, melynek célja, hogy apró tengeralattjárószerű szerkezetével belülről térképezze fel egy nyúl testét. Rossz fiúk azonban megpróbálják a már miniatürizált járművet és pilótáját tartalmazó injekciós tűt ellopni. Végül a zűrzavarban a pilóta és hajója egy hipochonder eladó, Jack Putter (Martin Short) testében köt ki. Tuck és Jack kényszerű szimbiózisban menekülnek tovább. Egyetlen reményük Tuck barátnője, Lydia (Meg Ryan) az újságíró, akinek információi és ötletei tovább bonyolítják a komédiát.

Vérbeli hajsza

Túl a csúcson (Mozi+, 19:00)

Hawk, a kamionsofőr, életének legnagyobb tévedését próbálja jóvátenni: 10 éve nem látott fiával, Michaellel szeretné rendbe hozni kapcsolatát. Hawk sorban nyeri a díjakat a szkander bajnokságokon. Így igyekszik elnyerni Michael elismerését és szeretetét. A fiú, akit egész életében apja ellen neveltek nagyszülei, lassan rádöbben: szüksége van apjára.

Túl a csúcson (Over the Top, 1987)

Erőnek erejével (Film+, 19:00)

A Los Angeles-i nyomozóból lett kisvárosi seriff, Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) békésen éli napjait, vigyáz a környék rendjére. Nyugalmát azonban egy nap váratlan fejlemények zavarják meg. Egy kegyetlen drogbáró megszökik az őrizetből, és egy zsoldos csapat élén próbál átjutni az országhatáron. Owens úgy dönt, a kezébe veszi az irányítást.

Erőnek erejével

Örök lányok (Film Café, 19:05)

Két évtized eltelt, de Suzette (Goldie Hawn) semmit nem változott. Lélekben ugyanolyan gondtalan és szabad, mint egykor volt. Elhatározza, hogy megkeresi régi barátnőjét, Vinnie-t (Susan Sarandon), akiről már húsz éve nem hallott semmit. Útközben felvesz egy furcsa írót, aki saját bevallása szerint nem ért nőhöz már vagy egy évtizede. Lesz meglepetés, ha beállítanak Vinnie-hez! Különösen azért, mert ellentétben barátnőjével, Vinnie teljesen hátat fordított régi önmagának és most ügyvéd férjével, valamint két tinédzser lányával éli a tisztes polgárok hétköznapjait.

Örök lányok

Én, a nő és plusz egy fő (AMC, 20:00)

Carl és Molly Peterson új életet kezdenek egy szép házban, unalmas szomszédokkal és rutin munkába járással. Aztán jön egy szerencsétlen kanyar a tökéletesen felépített világban: Randy Dupree, Carl régi barátja nem tud hova menni miután kirúgják, és idővel életük katasztrófájává válik.

Én, a nő és plusz egy fő (2006)

Holiday (Viasat3, 21:00)

Iris reménytelenül beleszeretett kollégájába, akivel ugyan viszonyt folytatnak, de a férfi nem viszonozza érzéseit. A karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte egy közös kolléganőjüket. Amanda is rájön, hogy a barátja hűtlen volt hozzá, és szakít a férfival. A lányok – egymástól távol – úgy döntenek, változtatnak életükön. A világhálón akadnak egymásra, és rögtön megtalálják a közös hangot. Az egyikük Londonban, a másikunk Los Angelesben él, és elhatározzák, hogy lakást cserélnek. Mikor elfoglalják új lakhelyeiket, hamarosan felborulnak a pasimentes vakációra vonatkozó terveik.

Holiday (The Holiday, 2006)

Óvakodj a törpétől (Paramount Channel, 21:00)

Gloria éppen egy rosszul sikerült házasság után próbál magára találni, amikor egy partin jóképû nyomozóval ismerkedik meg. Nem is sejti, hogy rövidesen nagy szüksége lesz a férfi segítségére, mivel egy nemzetközi bûnszövetkezet legfõbb célpontjává válik, s emiatt veszélybe kerül élete.

Óvakodj a törpétől

11 kihagyhatatlan romantikus-vígjáték, nem csak nőknek

(Történetek forrása)

//Lina//


Article Tags: · · · · · · ·