FILMEZZUNK.HU

Magyar feliratos előzetes érkezett Clint Eastwood legújabb filmjéhez!

2652

A párizsi vonat (15:17 to Paris, 2018) – Előzetes

Amióta Clint Eastwood visszavonult a színészkedéstől, jobbnál jobb filmeket készít, elég csak például a nemrégiben igaz történetet feldolgozó Sully-ra gondolni, jövőre pedig érkezik A párizsi vonat, melyhez megérkezett az első feliratos előzetes is.

A párizsi vonat (15:17 to Paris, 2018) - Előzetes

Amióta Clint Eastwood visszavonult a színészkedéstől, jobbnál jobb filmeket készít

A történet 2015. augusztus 21. kora este játszódik és néhány amerikai katonát követ nyomon, akik terrorista cselekményre gyanakodnak egy párizsi vonaton. Az alapokat Anthony Sadler, Alek Skarlatos, Spencer Stone és Jeffrey E. Stern azonos című könyve adja, amelyből Dorothy Blyskal adaptált forgatókönyvet. Főszerepben Jenna Fischer, Judy Greer, Ray Corasani, Thomas Lennon, Bryce Gheisar, Jaleel White, Tony Hale, P.J. Bryne és Sinqua Walls.

Nem csak a film története nagyon izgalmas, hanem az is, hogy a főszerepeket azok a katonák kapták meg, akik átélték a történéseket, sőt a vonaton utazók közül is sokan elvállalták, hogy saját magukat játsszák a filmben. Ezektől az apróságoktól lesz nagyon jó A párizsi vonat mozifilm, mely 2018. márciusától lesz látható a mozikban. 

A 10 legjobb Clint Eastwood film, amit mindenképpen látni kell


Article Tags: · · · · · · · · · ·