FILMEZZUNK.HU

Jared Leto szétcsap pár arcot a The Outsider első előzetesében!

1544

The Outsider (2018) – Előzetes

Hangulatos előzetessel jelentkezett a Netflix hamarosan debütáló filmje, amiben Jared Leto bizonyítja rátermettségét a Yakuzának. A Suicide Squad: Öngyilkos Osztag őrült bohóca és a Szárnyas fejvadász 2049 rosszfiúja után egy új főszerepben bukkant fel Jared Leto, a Netflix The Outsider c. filmjében, ami egy a második világháború utáni időszakba kalauzolja a nézőket. – írja a puliwood.hu

The Outsider (2018) - Előzetes

Főhősünk egy bebörtönzött amerikai katona, aki szabadlábra kerül, hála a cellatársának, aki nem mellesleg a Yakuza maffia szervezet tagja. Jared Letónak a börtönt maga mögött hagyva bizonyítania kell a Yakuzának rátermettségét, így mélyen alámerül az alvilági élet minden mocskába és kegyetlenségébe.

A The Outsider direktori székében a dán Martin Zandvliet ül, akinek nevéhez fűződik az Aknák földjén háborús dráma és a jó néhány fesztiváldíjat bezsebelő Tapsvihar. Jared Leto mellett felbukkan még a filmben Tadanobu Asano, Kippei Shiina, Shioli Kutsuna, Emile Hirsch, Raymond Nicholson, Rory Cochrane, Nao Omori és Min Tanaka. A The Outsider jövő hónapban, március 9-én lesz megtekinthető a Netflix felületén.

Jared Leto elvállalta a Hugh Hefner-film főszerepét

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·