FILMEZZUNK.HU
Keanu Reeves főszereplésével jön a John Wick 3!

Keanu Reeves főszereplésével jön a John Wick 3!

2683

Keanu Reeves főszereplésével jön a John Wick 3!

Heteken belül megkezdődik az akciótrilógia harmadik részének folytatása, és már azt is tudjuk, mikor mutatják be a filmet. Áprilisban kezdődik meg a John Wick 3 forgatása a kanadai Montrealban. A film hivatalos címét még nem hozták nyilvánosságra, azonban annyi kiderült, hogy a projekt Alpha Cop munkacímen fog futni, a történet meg New York City-ben játszódik majd. A stáb Montreal mellett Oroszországba, Spanyolországba, Marokkóba és Jordániába is ellátogat majd. – írja a mafab.hu

Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. február 10-12.

Áprilisban forog a John Wick 3, jövőre a mozikban az akciófilm

A film főszerepében természetesen Keanu Reevest láthatjuk majd, de a visszatérők között van Ian McShane (Winston, a Continental Hotel tulajdonosa), Ruby Rose (Ares), Laurence Fishburne és Commonis. Bár a sztoriról egyelőre semmi nem szivárgott ki, a második rész utolsó percei elég jó támpontot adnak ahhoz, hogy el tudjuk képzelni a cselekmény fősodrát.

John Wick 2014 egyik legnagyobb meglepetésfilmje volt. A közönség mellett a kritikusok is rajongtak érte, és a 20 millió dolláros büdzséje mellé közel 100 milliót hozott világszerte. Nem is kellett sokáig várni a folytatásra (John Wick: 2. felvonás), mely egészen 171 millióig jutott, így a Lionsgate joggal bízik abban, hogy a harmadik rész a korábbi sikereket is felülmúlja majd. A stúdió ezen kívül már bejelentette, hogy tervezi a film tévésorozat spin-offját, melynek bár nem Reeves fogja játszani a főszerepét, de pár cameo jelenetre biztosan számíthatunk tőle.

John Wick: 3. felvonás 2019. május 17-től látható a mozikban, alig két héttel a Bosszúállók 4 premierje után.

Keanu Reeves 10 legjobb filmje

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·