FILMEZZUNK.HU
Filmajánló szerda estére (03.14.)

7 kihagyhatatlan film szerda estére

6821

Filmajánló szerda estére (03.14.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó eddig a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb lesz a kedved! Ma este kuckózz be pár szuper izgis film társaságában!

Bérgyilkos a szomszédom (Paramount Channel, 18:55)

Nicholas „Oz” Oseransky (Matthew Perry) nem egy karakán férfi, sokkal inkább egy jóhiszemű balfék. Fogorvosként szép pénzt keres, amit felesége, Sophie (Rosanna Arquette) örömmel költ el. Kettőjük kapcsolata nem túl rózsás, köztudott, hogy a nő időnként félrelép. Oz azonban képtelen kirúgni a nőt. A család életét teljesen felborítja az új szomszéd, aki nem más, mint Jimmy (Bruce Willis), a rettegett bérgyilkos. Oz véletlenül belecsöppen egy maffia ügyletbe, ráadásul felesége is meg akarja öletni. Eközben Jimmy bosszút szeretne állni Gogolakon (Kevin Pollak), aki pedig Oz fejére vadászik. Oz csak nyugalmat szeretne, meg persze Jimmy feleségét, Cynthiát (Natasha Henstridge ).

Bérgyilkos a szomszédom 2000

Terminátor 3. – A gépek lázadása (Mozi+, 19:00)

John Connornak sikerül megakadályoznia, hogy a Skynet által fejlesztett gépek öntudatukra ébredjenek, és elpusztítsák az emberiséget. Ám a gépek újabb támadásba lendülnek: a jövőből felbukkan az eddigi legtökéletesebb pusztító, a T-X névre keresztelt cyborg. Válaszul az emberek a már jól bevált módszert követik, és visszaküldik az időben az eredeti Terminatort, akinek ismét Connort kell megvédenie.

Terminátor 3. - A gépek lázadása

Felhőatlasz (AMC, 19:30)

A múlt, jelen és jövő emberei egy hatásláncolat szemei, melyben minden kihatással van mindenre. Egy álomszerű narratívában 6 fantasztikus történet kapcsolódik össze ötszáz évet átívelve. Egy gyilkosból hős lesz, egy múltbéli jótett forradalomhoz vezet a jövőben.  Hogyan hatnak egymásra az emberi életek, a tettek és azok következményei? Nincs kitüntetett idői dimenzió, a múlt, a jelen és a jövő egyforma fontossággal bírnak.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

Megan Leavey (HBO, 20:00)

Megan Leavey tengerészgyalogos tizedes a harci kutyájával teljesít szolgálatot Irakban. A bevetések során a fiatal katonanő a Rex nevű német juhászával aknák és bombaszerkezetek után kutat. A feladatuk veszélyes és felelősségteljes, a bajtársaik és ártatlan emberek élete múlik rajtuk. Sok életet megmentettek már, amikor 2006-ban az egyik bomba felrobban a közelükben, súlyosan megsebesítve Leaveyt. A tizedes kórházba kerül, de nem tudja, mi történt a szintén megsérült Rexszel. Igaz történet.

Megan Leavey

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·