FILMEZZUNK.HU
Már most rekordot döntött a Bosszúállók 3

Már most rekordot döntött a Bosszúállók 3

2892

Már most rekordot döntött a Bosszúállók 3

A Marvel nem csak a Bosszúállók: Végtelen háború hivatalos előzetesét jelentette meg a hétvégén, de elindította az előzetes internetes jegyvásárlást is. A filmnek pedig mindössze pár órára volt szüksége ahhoz, hogy új rekordot állítson fel. A Fandango hivatalosan is bejelentette, hogy a film minden idők legsikeresebb filmje, már ami az előzetes jegyvásárlások számát illeti: a Bosszúállók következő része hat óra alatt nyomta le a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalat és a Fekete Párducot. Az oldal emellett egy kutatást is végzett 1000 jegyvásárlóval, hogy pontosan miért is érdekli őket ennyire a film. – írja a mafab.hu

Már most rekordot döntött a Bosszúállók 3

A vásárlók 97 százaléka arra kíváncsi, hogyan tud ennyi különböző szuperhős együttműködni ugyanabban a filmben, míg 94 százalékuk arra keresi a választ, hogyan zajlik majd a Marvel különböző univerzumaiból származó szuperhősök közötti első találkozás. Az előzetesben egy ilyenre találunk példát: amikor Pókember (Tom Holland) megismeri Dr. Strange-et (Benedict Cumberbatch).

A vásárlók 92 százaléka biztos abban, hogy a film ez előző Marvel-filmek összesítése lesz – annak ellenére, hogy a következő Bosszúállók-film jövő májusban érkezik, illetve 87 százalékuk az összes eddig Marvel-filmet látta már. Ami még érdekes: a Fekete Párduc sikere is jótékonyan hatott a Végtelen háború iránti érdeklődésre. A megkérdezettek 72 százaléka látta a Fekete Párducot moziban, és 60 százalékuk állította azt, hogy a film csak még inkább kíváncsivá tette őket a Bosszúállók 3-ra.

A film rekordja nem igazán meglepő annak tükrében, hogy a Fandango felhasználói 2018 leginkább várt filmjévé választották – és az előzetes számítások szerint nem kizárt, további rekordokat is megdönt majd bevételben és nézőszámban.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Marvel még a premierdátumot is előrébb hozta a szokásos május első hétvégéjéről (amely hivatalosan a nyári moziszezon nyitóhétvégéje) április utolsó hétvégéjére, amikor a stúdiók főleg olyan filmeket hoznak ki, amikben nem teljesen biztosak. Ám a Fekete Párduc zajos, februári sikerét követően úgy tűnik, hogy itt az idő kísérletezni szokatlan premierdátumokkal is.

12 elképesztő tény, amit nem gondoltál volna a Bosszúállókról

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·