FILMEZZUNK.HU
Keresztény film tarolt Amerikában - lekörözte a Disney hitellenes alkotását

Keresztény film tarolt Amerikában – lekörözte a Disney hitellenes alkotását

4385

Keresztény film tarolt Amerikában

Pár millió forint helyett 17 millió dollárt hozott az „I Can Only Imagine” című film, amely egy keresztény énekes világhírű daláról és megtéréséről is szól. A film annak ellenére lett ekkora siker, hogy csak 1629 moziban mutatták be. Az alkotás megelőzte azt a Disney filmet is, amely arról lett híres a keresztény oldalakon, hogy kivágtak belőle minden hitéletre utaló részt. – hitradio.hu

Keresztény film tarolt Amerikában - lekörözte a Disney hitellenes alkotását

A film egyik főszereplője Dennis Quaid, aki a 2000 és a 90-es évek egyik legnagyobb Hollywood-i színésze volt. Elmondta, hogy a filmben való szereplés segített neki a megbocsájtásban.

„Rájöttem nincs szükség arra, hogy másokat elítéljek – köztük magamat is – mert ez Isten dolga. Hagyni kell, hogy ő hozzon ítéletet. Ahogy rájöttem erre, felszabadult az életérzésem.”

– mondta a színész, aki egyébként baptista gyülekezetbe nőtt fel és nem rég írt édesanyja halála miatt egy dalt, amely mennybe menetelről szól. A filmben többek között szerepel az Oscar-díjas Cloris Leachman, és Michael Finley, aki a „Nyomorultak” című nagysikerű könyv filmadaptációjában vállalt részt.

Chuck Norris, a keresztény szupersztár

(Forrás: hitradio.hu)


Article Tags: · · · · ·