FILMEZZUNK.HU
Tom Hardy - Star Wars 8

Kikerült az internetre Tom Hardy kivágott jelenete a Star Wars 8-ból

1696

Kikerült az internetre Tom Hardy kivágott jelenete a Star Wars VIII-ból

Bár Tom Hardy végül nem került bele Az utolsó Jedik mozis változatába, a DVD/Blu-ray kiadásra felkerült a kivágott jelenet. Mi is beszámoltunk róla, amikor kiderült, hogy Tom Hardy is szerepelni fog a Star Wars VIII-ban egy cameo erejéig, sőt, az sem maradhatott titokban, hogy egy rohamosztagost fog alakítani. A forgatás lezajlott, a filmet bemutatták, azonban Hardy jelenete végül nem került bele a végső változatba. – írja a mafab.hu

Tom Hardy - Star Wars 8

Szerencsére a film DVD/Blu-ray lemezeinek extrái között megtalálhatók a szóban forgó képsorok, így természetesen a megjelenést követően csak órák kérdése volt, hogy az interneten is megjelenjen a jelenet, melyről nem szívesen spoilereznénk, ellenben IDE KATTINTVA mi is megmutatjuk.

Star Wars: Az utolsó Jedik a premierjét követően alaposan megosztotta a nézőket, de a film sztárja, Mark Hamill sem volt tökéletesen elégedett a karakterével. A kritikusokat ellenben meggyőzte a film, nem mellesleg a Disney-t is, akik rábólintottak, hogy a direktor, Rian Johnson elkészítsen egy teljesen különálló SW-trilógiát. A szélsőséges nézői vélemények mindenesetre nem érződtek a bevételeken, a film 1,3 milliárd dollárig jutott világszerte.

Tom Hardyt legközelebb az idén érkező képregény adaptációban, a Venomban láthatjuk majd, múlt héten pedig hivatalossá vált, hogy ő alakítja Al Capone-t a hírhedt gengszterről szóló Fonzo című életrajzi filmben.

BRÉKING: Előzetest kapott Tom Hardy Venomja, rögtön magyar nyelven!

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·