FILMEZZUNK.HU
Megkezdődtek a CREED II. munkálatai

Megkezdődtek a CREED II. munkálatai

1636

Megkezdődtek a CREED II. munkálatai

Tegnap vette kezdetét Philadelphiában a Creed II. forgatása, a főszerepben újfent Michael B. Jordannel és Sylvester Stallonéval. A film a Rocky-sorozat újabb epizódja, a 2015-ös, kritikai és közönségsikert aratott Creed – Apollo fia folytatása. Az első rész rendezője, Ryan Coogler (Fekete Párduc) ezúttal executive producerként vesz részt, a rendező most Steven Caple Jr..

„Amikor megírtam és megrendeztem a Creedet, a célom az volt, hogy egy igazán emberi történetet meséljek el családról, de új szemszögből, miközben főhajtásnak is szántam a Rocky szereplői előtt, akikkel mindannyian együtt nőttünk fel. Steven remek alkotó, együtt jártunk filmsuliba, úgyhogy érdeklődve várom, mit hoz össze Slyjal, Mike-kal és Tessával az újabb fejezetben” – nyilatkozta Coogler.

Az élet kötéltánccá vált Adonis Creed számára. Személyes kötelezettségei és a következő nagy meccsre való felkészülése között megtalálni az egyensúlyt komoly kihívásnak bizonyul. Az, hogy ellenfele családja és a sajátja közös múlttal bír, csak feszültebbé teszi a közeledő megmérettetést a ringben. Rocky Balboa viszont mindvégig ott van mellette, így együtt néznek szembe régi sérelmeikkel, együtt jönnek rá, miért is érdemes küzdeni és együtt fedezik fel, hogy semmi sem fontosabb a családnál. A Creed II. visszanyúl az alapokhoz s újra rámutat, mitől is lesz valaki bajnok, és emlékezetünkbe vési, hogy bármerre tartunk, a múltunktól nem szabadulhatunk.

Sylvester Stallone rendezi a Creed 2-t!

Michael B. Jordan és Sylvester Stallone a Creed című moziban

Szintén visszatér az első részből Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Wood Harris és Andre Ward. Új szereplő Florian “The Big Nasty” Munteanu mint Viktor Drago, Dolph Lundgren pedig 33 év után játssza el ismét Ivan Dragót. A Creed – Apollo fia számtalan díjat hozott Stallonénak, többek között megnyerte a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Golden Globe-ot és ugyanebben a kategóriában Oscar-díjra is jelölték.

Creed II. 2018. november 29-től látható a magyar mozikban a Fórum Hungary forgalmazásában.

Sylvester Stallone 10 legjobb filmje

(Fórum Hungary)


Article Tags: · · · · · · · · ·