FILMEZZUNK.HU
Nicolas Cage felhagy a színészkedéssel

Nicolas Cage felhagy a színészkedéssel

1766

Nicolas Cage felhagy a színészkedéssel

Az Oscar-díjas színész éveken beül hátat fordít a szakmának, de már meg is vannak a tervei a jövőre nézve. Nicolas Cage Puerto Ricóban járt, ahol legújabb filmje, a Primal kapcsán őszintén beszélt arról, hogy legfeljebb három-négy év múlva felhagy a színészkedéssel, írja a mafab.hu. Azonban a sztár rajongóinak még korai lenne elkeseredniük, Cage ugyanis hagyja ott Hollywoodot, sőt! A színész ugyanis a jövőben producerként és rendezőként továbbra is a tűz közelében maradna, számolt be róla a Complex.

Looking Glass (2018) - Előzetes

“A rendezés egy olyan dolog, amire nagyon vágyok már. Jelenleg elsősorban színész vagyok, és a következő három-négy évben ez nem is fog változni, de utána már csak a rendezésre szeretnék összpontosítani” – beszélt a jövőbeli terveiről.

Az Oscar-díjas sztár arra is kitért, hogy produkciós cége, a Saturn Films az összes jelenlegi projektjében felügyeli a gyártást, és a közeljövőt illetően a produceri munkát is még inkább az előtérbe szeretné helyezni.

Cage színészi napjai tehát meg vannak számlálva, és bár szívesen látnánk a nagy visszatérését, tény, hogy sok éve gyakorlatilag B-kategóriás DVD/VOD-filmeket forgat, melyek nem sok babért arattak a számára.  Mindenesetre kíváncsiak lennék egy olyan filmre, aminek rendezői székét ő foglalja el, és ha minden igaz, erre már nem is kell sokat várnunk.

A 12 legjobb Nicolas Cage film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: ·