FILMEZZUNK.HU
Kiderült, hogy miért felejtődött otthon Kevin a Reszkessetek, betörők! című filmben

Kiderült, miért nem nézi meg Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők!-et

3607

Kiderült, miért nem nézi meg Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők!-et

Macaulay Culkin az elmúlt időszakban újfent egyre többször szerepel a nyilvánosság előtt, tévészerepléseket vállal, eseményekre jár – és saját brandjét népszerűsíti, a Bunny Ear-t, amely egy modern életmóddal foglalkozó magazin és podcast-sorozat. A közelmúltban például Ellen DeGeneresnél járt az Ellen Showban, ahol – ahogy az lenni szokott – szóba került a színész legismertebb filmje, a Reszkessetek, betörők!.

Macaulay Culkin csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán (Videó!)

Culkin mindössze 9 éves volt az első film forgatásakor, most 43 – ennek ellenére nap telik el úgy nap, hogy az utcán ne állítaná meg valaki azzal, hogy ugyan legyen olyan kedves, és csináljon úgy, mint Kevin McAllister az aftershave kipróbálásakor. A színésznek volt ideje az elmúlt 33 évben eléggé megunni ezt, ezért teljesen természetes módon rendre visszautasítja a kéréseket: most már felnőtt férfi, és elege van ebből. A furcsa kéréshez azért hozzátartozik az a tény, hogy a Reszkessetek, betörők! minden idők egyik legsikeresebb karácsonyi filmje, és nem telnek el úgy a decemberi ünnepek, hogy ne vetítené folyamatosan valamelyik csatorna. Azon kívül pedig, hogy a film sok családban kötelező jelleggel megnézendő az ünnepi menü maradékai felett, az is tény, hogy generációk számára jelent jóval többet, mint egy sima családi vígjáték.

De még ez sem hatja meg a színészt: sőt, a filmeket nem is nézi meg. Sem egyedül, sem mással (hiába próbálkoznak be az ismerősei), mert azt mondta, hogy egész egyszerűen nem tudja úgy nézni, mint a közönség. Ami érhető: gyerekfejjel csöppent egy teljesen más világba, és sokkal élénkebben emlékszik arra, hogy mi történt a forgatások szüneteiben és hátterében, illetve számára ez a film valódi jelentése: hogyan élte meg az egész mizériát.

A 10 legnézettebb tévéműsor 2016-ban

Culkin a sztársága küszöbén egy emberrel találkozott, akivel megoszthatta a nehezen feldolgozható és hirtelen jött ismertséget: Michael Jackson igazi barátként és kvázi mentorként viszonyult hozzá, akivel nem csak a reflektorfény hátulütőit, hanem a családi gondokat is meg tudta beszélni. Persze nem minden emléke rossz, ami a filmekhez fűzi – sőt, ettől függetlenül értékeli őket, csak egész egyszerűen nem akarja megnézni őket és kész.

Azt is elmondta, hogy a ő karácsonyt inkább otthon tölti, elvonultan és meghitten, lehetőleg egyedül és a szerettei körében – míg a világ jelentős hányada az egyik legszórakoztatóbb karácsonyi filmen nevetgél.

Michael Jackson lánya gyönyörű nővé érett: a 25 éves Paris Jackson szépségével nem lehet betelni

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·