FILMEZZUNK.HU
Mozifilmek – 2018. május

7 film, amiért érdemes lesz moziba menni májusban

6318

Mozifilmek – 2018. május

A héten beköszöntő május is bőven tartogat számunkra mozis élményeket, így ebben a hónapban is érdemes lesz a széles vászon elé ülni. Bemutatják például a Star Wars univerzum egyik legmenőbb figurájának a különálló történetét, az utóbbi idők egyik legsikeresebb francia franchise megkapja a folytatását, Deadpool újra mindenki ellen fog harcolni a túlélésért, de Melissa McCarthy is újfent megpróbál a magyar nézők kegyeibe férkőzni. A lista bemutatás időrendjébe van állítva!

1) Hang nélkül (A Quiet Place)

Világunkat látszólag sebezhetetlen, ragadozó lények foglalták el, melyek a legkisebb zajra is azonnal lecsapnak prédájukra, kíméletlen, halálos erővel.
Egy leleményes családnak sikerült életben maradnia teljes csendben, úgy, hogy elnyomnak minden lehetséges zajt, ami a mindennapi életükkel jár. Egyik gyermekük már odaveszett a borzalomban, így a szülők és a két megmaradt gyermek a gyásztól sújtva küszködnek a túlélésért… és megpróbálnak minden lehetséges módon felkészülni egy újabb gyermek születésére…

Magyar mozibemutató: 2018. május 3.

2) Taxi 5. (Taxi 5)

A párizsi szuperzsarut, Sylvain Marot-t, akarata ellenére a marseille-i rendőrségre helyezik át azzal a megbízással, hogy megállítson egy olasz bandát, akik felturbózott Ferrarikkal borzolják Gibert ex-felügyelő idegeit és tartják rettegésben a várost. Segítségül kapja Marseille legrosszabb sofőrjét, Daniel unokaöccsét, aki történetesen a legendás fehér TAXI örököse is.

Magyar mozibemutató: 2018. május 3.

3) Sosem voltál itt (You Were Never Really Here)

Joe háborús veterán, és egykori FBI-ügynök. Karrierje során olyan dolgokat látott és tett, amik lényegében tönkretették az életét. Amikor épp nem az öngyilkosság gondolata marcangolja, különböző megbízásoknak tesz eleget, otthonról megszökött, eltűnt vagy emberkereskedők kezére jutott lányokat szabadít ki. Egy napon azonban olyan megbízást kap, mely sokkal veszélyesebb, mint bármi, amivel eddig szembe kellett néznie.

Magyar mozibemutató: 2018. május 10.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·