FILMEZZUNK.HU
Egyvalami kimaradt a Jurassic World: Bukott birodalomból

Most akkor miben rohangálnak a dinók elől az új Jurassic Worldben?

2221

Most akkor miben rohangálnak a dinók elől az új Jurassic Worldben?

Mindenki imádta a 2015-ös Jurassic Worldöt, amit az is mutat, hogy 1,6 milliárd dolláros összbevételt ért el. Ám azon sokan kiakadtak, hogy a hősnő, Claire végig magassarkúban rohangált a dinók elől. (A filológiai pontosság kedvéért: Claire, azaz Bryce Dallas Howard 9 centis sarokmagasságú, nude színű Sam Edelman cipellőt viselt, amely talán teflonbevonatú, mert soha nem koszolódik.) A folytatás, a Jurassic World: Bukott birodalom (hazai bemutató: 2018. június 7.) alkotói már két éve biztosították a nagyérdeműt, hogy Claire a folytatásban szuper strapabíró bakancsban tapossa majd a dzsungel talaját.

Jurrasic World (2015)

Erre tessék: Bryce Dallas Howard a minap elárulta, hogy Claire mégsem akasztja szögre Edelman mester remekművét. Ugyanakkor a színésznő szerint a bakancs is stimmel: Claire ezt használja rohangáláshoz, de ha nincs vészhelyzet, marad a magassarkú.

„Kezdettől szerettem volna tisztázni, hogy Claire megváltozott, de a magassarkúról nem mond le – magyarázta Howard az Entertainment Weeklynek.

– Lehet, hogy valaki hatalmas lelki utazáson vesz részt, de attól még továbbra is imádhatja a magassarkút! Persze az is igaz, hogy megint elmegy a szigetre, ezért bakancsot húz, annak rendje és módja szerint.”

Jurassic World: Bukott birodalom történetéről annyit már lehet tudni, hogy a dinók szigetét vulkánkitörés dönti romba, a maradék őshüllőket pedig gonosz emberek árverezésre akarják bocsátani. Ha ez nem lenne elég, egy új szörny, az indoraptor is elszabadul, amely ritka rusnya jószág. Chris Pratt mellett közkívánatra visszatér az első trilógia sztárja, Jeff Goldblum is, az új szereplők között pedig olyan régi kedvencet is találunk, mint Geraldine Chaplin, aki még nem tudni, milyen karaktert alakít.

Tudományos thriller lesz a Jurassic World 3.

(UIP hírek)


Article Tags: · · · · ·