FILMEZZUNK.HU
A Jumanji: Vár a dzsungel nyerte 2018 első hétvégéjét! - Hétvégi bevételi lista, USA

Az űrben folytatódik a Jumanji?

2935

Az űrben folytatódik a Jumanji?

A Sony hivatalosan is bejelentette, hogy a Jumanji 3 hamarosan elkészül, Jack Blacknek pedig egészen konkrét elképzelései vannak arról, hol és hogyan kéne folytatódnia a történetnek – méghozzá az űrben, írja a mafab.hu. A Jumanji 3-mal is ugyanaz a terve a stúdiónak, mint az előző résszel volt: a következő Star Wars-epizóddal egy időben szeretnék majd kihozni, ami legutóbb is jó döntésnek bizonyult. A Jumanji: Vár a dzsungel ugyan sok szempontból nem vehette fel a verseny a világ legnagyobb franchise-ával, de elég szépen teljesített a pénztáraknál, így nem volt kérdés, hogy folytatást kap.

Pedig a filmmel kapcsolatban nem igazán voltak magasak az elvárások, még Dwayne Johnson neve ellenére sem – és kevesen bíztak benne igazán, hogy egy kilencvenes évekből átmentett akció-vígjáték majd bárkit is érdekel. Ám Jake Kasdan rendezőnek valahogy sikerült eltalálnia az arányokat, és ebben nagy segítséget kapott a szereplőgárdától, így a Jumanji második része végül 956 millió dollárt kaszált világszerte, és a Sony legsikeresebb filmjévé vált.

A stúdió tehát már tudatosan készülhet arra, hogy ismét valami nem várt varázslattal kápráztassa el a nézőközönséget – és Jack Blacknek már meg is van erre az ötlete. Vigyék el a történetet az űrbe. Hiszen: nem tudjuk, mi ez a játék, honnan jön és ki készítette. Márpedig a színész mindenképpen válaszokat szeretne kapni ezekre az égető kérdésekre, és meggyőződése, hogy ezt a játékot csak valami elborult idegen lény készíthette. – folytatja a mafab.hu

Jumanji (2017)

Az eredeti Jumanji szerint a játék egy ősi, mágikus energiával rendelkező táblajáték, míg a második részben már egy, a kor hangulatához igazított videojáték szerepel – de egyik történetből sem derül ki, hogy ki és milyen célból csinál ilyen játékot. Ha arra viszik a történetet, hogy ez valóban egy földönkívüli elme szüleménye, úgy valóban az űrbe kéne vinni a történetet.

Másrészt: a „menjünk el az űrbe”-ötlet néha a biztos jele annak, hogy egy történet vagy egy sorozat épp kezd kifáradni, és az alkotóknak semmilyen friss ötlete nincs azon kívül, hogy: hagyjuk el a bolygót. Erre számos igen rosszul működő példát láttunk már az elmúlt évtizedekben, így felesleges lenne ezt a sort gyarapítani. Másrészt: lehet, hogy a Star Wars-t le lehet nyomni a dzsungelmesével, de a saját közegében? Hát nem biztos.

Születésnapja alkalmából íme Dwayne “A szikla” Johnson 10 legjobb filmje

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·