FILMEZZUNK.HU
5 kihagyhatatlan film csütörtök estére

5 kihagyhatatlan film csütörtök estére

3984

Filmajánló csütörtök estére (05. 24.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó eddig a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb kedvre derülsz!

1) Szemfényvesztők (Film+, 18:50)

Egy csapat illuzionista esélyt kap arra, hogy olyan előadással és trükkökkel kápráztassák el a nézőket, amelyeket még senki sem látott. Első nagy dobásuk során kirabolnak egy párizsi bankot, ami az FBI és az Interpol érdeklődését is felkelti. Ám senki nem sejti, hogy ez még csak a kezdet.

Szemfényvesztők

2) Vizet az elefántnak (HBO, 20:00)

Jacob (Robert Pattinson) az állatorvosi egyetemen tanul, amikor hirtelen felindultságában mindent hátrahagy, és csatlakozik egy vándorcirkuszhoz. A cirkusz varázslatos és izgalmas világa teljesen beszippantja a fiút, akire ráadásul a szerelem is rátalál Marlena (Reese Witherspoon) személyében. A gond csak az, hogy a nő férjnél van, és komoly erőfeszítéseket tesz, hogy hűséges is maradjon hozzá. A két hős szerelmes együtt utazza végig a húszas évek Amerikáját Rosie-val, az ösztövér elefánttal.

Vizet az elefántnak (Water for Elephants, 2011)

3) Anyád lehetnék (Film Café, 21:00)

Rosie 40 éves egyedülálló anya Los Angelesben. Az élete nem egészen úgy alakult, ahogy tervezte. A tévéműsor amelynek a producere, komoly bajba kerül; a szexista főnöke meg akarja szüntetni Rosie asszistense pedig folyton szabotál. Odahaza sem mennek sokkal jobban a dolgok. A volt férjnek gyereke lesz egy fiatalabb nőtől, miközben a Rosie-val közös lányuk, Izzie a serdülőkorba lép, és a Barbie babák után egy Dylan nevű iskolatárs köti le minden figyelmét. Egy szép napon tehetséges ifjú színész, Adam Perl tűnik fel a szereplőválogatáson – és Rosie-nak nagyon bejön. A srác megkörnyékezi a csinos producernőt, aki azonban kizártnak tart egy kapcsolatot ilyen korkülönbséggel…

Anyád lehetnék

4) Kéjjel-nappal (Mozi+, 21:00)

June Havens (Cameron Diaz) már kezdi azt gondolni, hogy rátalált az igazi szerelemre, ugyanis lépten, nyomon egy rejtélyes férfibe, egy bizonyos Millerbe (Tom Cruise) fut bele. Ennyi egymásba botlás nem lehet véletlen, nem is az, ugyanis Miller egy titkosügynök. Mire June észbe kapna, máris egy kémjátszma közepén találja magát. Nem maradt választása, meg kell bíznia a szimpatikus idegenben. Ketten együtt kezdenek életük egyik legnagyobb kalandjába, amely bővelkedik meghökkentő és veszélyes helyzetekben, ármányban és cselvetésben. Egyetlen esélyük a túlélésre, ha megbíznak egymásban.

Kéjjel-nappal

5) Az öreg hölgy és a testőr (Duna Tv, 22:20)

Doug igazi tikosügynöki karrierrõl álmodik. Ám mint az elnök özvegyének testõre vajmi kevés örömet lel a feladatában, hiszen a hölgy minden szeszélyét el kell tûrnie. Próbálkozásai, hogy e kellemetlen szolgálattól megszabaduljon, sorra meghiúsulnak, mert az elszánt nõszemély semmiképp sem akar megválni kedvenc játékszerétõl.

Az öreg hölgy és a testőr

10 inspiráló film, amelyet igaz történetek ihlettek

(Történetek forrása)

//spencer//


Article Tags: · · · · ·