FILMEZZUNK.HU
Parádés Bosszúállók 3 forgatási videót osztott meg Robert Downey Jr.

Parádés Bosszúállók 3 forgatási videót osztott meg Robert Downey Jr.

2777

Parádés Bosszúállók 3 forgatási videót osztott meg Robert Downey Jr.

Amíg a Bosszúállók: Végtelen háború épp a 2 milliárd dollárod bevétel felé menetel a pénztáraknál, és jobbra-baéra döntögeti világszerte a rekordokat, Robert Downey Jr. úgy érezte, kell még a filmnek egy kis támogatás, és igen exkluzív tartalmat osztott meg a szociális média felületein: egy igazi, hamisítatlan werfilmecskét arról, ahogy Tony Stark, Doctor Strange és Bruce Banner felveszi a küzdelmet az ellenséggel. – írja a mafab.hu.

Parádés Bosszúállók 3 forgatási videót osztott meg Robert Downey Jr.

A videó jól mutatja, hogy milyen összehangolt és kemény munkát jelent egy egész seregnyi embernek felvenni egy-egy jelenetet, amit később szintén hatalmas munkával pakolnak tele CGI-jal. Robert Downey Jr. 2008-ban öltötte először magára Vasember páncélját – és a többi már történelem. A színész a Marvel-filmeknek köszönhetően jelenleg az egyik legismertebb és legkedveltebb közszereplő a világon. Mivel a jegybevételek szerint a világ nagy része már látta a Végtelen háborút, ezért a színész úgy döntött, hogy most már nem gond, ha megoszt pár kulisszatitkot a nagyérdeművel.

Bár valószínűleg elsődlegesen nem ez az oka annak, amiért a színész megosztotta a videót, de a rajongók augusztus 14-én számíthatnak a film Blu-ray kiadására, amely rengeteg hasonló felvételt és anyagot tartalmaz – és valószínűleg egy kis spoilert is a következő résszel kapcsolatban. Arra is számíthatunk, hogy a Russo-testvérek nagyjából akkor jelentik majd be a következő rész hivatalos címét is, hiszen felesleges lenne tovább húzniuk a dolgot. A Végtelen háború zsinórban három hétig vezette a jegyeladási listákat, és végül a Deadpool 2 taszította le a trónról – de ebben nincs semmi meglepő. Ez minden bizonnyal nem fogja meggátolni a filmet abban, hogy belépjen a két milliárd dollármál nagyobb bevételt hozó filmet csapatába.

Az első kézből származó, izgalmas anyagokat itt tekintheted meg:

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·