FILMEZZUNK.HU

Szinkronos előzetes az idei év legfájdalmasabb romantikus filmjéhez!

4304

Merülés a szerelembe (Submergence, 2018) – Előzetes

A sírós, szerelmes drámák mindig a szívünk közepébe találnak, most sem volt ez másképp Alicia Vikander és James McAvoy közös filmjével, a Merülés a szerelembe-vel. A romantikus filmek – akármilyen más műfajjal is keresztezzük őket – mindig jólesnek a lelkünknek. Persze, a dráma kategória jelöltjei felbolygathatják az érzéseinket, de még így is szívesen mondjuk azt, hogy megérte. – írja az rtl.hu

Submergence (2018) - Előzetes

Rengeteg síros film van már a kedvenceink listáján – habár ezeket ajánlott nem egy héten vagy napon belül ledarálni, hiszen előre elrendeltetett, hogy kiborulunk –, amit végre egy újabb darabbal bővíthetünk. Az Oscar-díjas Alicia Vikander férje, Michael Fassbender után, most annak legjobb barátjával, James McAvoyjal osztozik a nagyvásznon. A Wim Wenders rendezésében érkező film májusban debütál majd a mozikban, ezért épp ideje volt, hogy az exkluzív fotókon és az elcsepegtetett infókon kívül, végre belenézhessünk az alkotásba.

Már az első snittek alapján egyértelművé vált, hogy jól kategórizáltuk, amikor felvéstük a sírós listánkra, hiszen a történet egy az egyben a Vágy és vezeklés című filmet idézi.

Persze bőven van eltérés a cselekményben, úgyhogy szó sincs másolatról, viszont a hangulata pontosan ugyanolyan. Az azonos című J.M. Ledgard regényből adaptált történet középpontjában egy ügynök (McAvoy) és egy tudós, matematikus (Vikander) állnak, akik halálosan egymásba szeretnek, azonban a sors elszakítja őket. Miközben McAvoy karaktere fogságba esik Szomáliában, addig szerelme egy expedíció közben az óceán mélyén reked. Mindketten élet-halál harcot vívnak, egymástól többezer kilométerre.

10 film, amit nem lehet sírás nélkül végig nézni

(Forrás: rtl.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·