FILMEZZUNK.HU

Robert Pattinson főszereplésével itt a Damsel első előzetese!

1322

Damsel (2018) – Előzetes

Megszerezni egy különleges ritka minipónit, átvágni vele a Vadnyugaton és megkérni a szíved választottjának kezét. A terv tökéletes lenne, ha a lány is tudna róla, hogy szerelmes a fiúba, írja a Filmtekercs.hu. Az előzetes alapján a Damsel egy bájos, frappáns és humoros westernnek tűnik Robert Pattinson, Mia Wasikowska és egy ennivaló minipóni főszereplésével. A Damsel még idén nyáron mozikba kerül, bár az kérdéses, hogy a hazai mozikba is eljut-e az alkotás. Kár lenne érte, mert tényleg ötletes, friss és szórakoztató filmnek ígérkezik

Damsel (2018) - Előzetes

Újabb alkotás bizonyítja, hogy a western műfaja, ha nem is egyenletesen, de a reneszánszát éli. Sorra készülnek a Vadnyugaton játszódó alkotások, amelyek hol a nagy klasszikusokat idézik, hol új irányvonalakra törnek, hol a modern kor égető problémáit ültetik át a poros, kihalt és vészjósló homokrengetegbe. Mindegy, hogy remake (A hét mesterlövész), sorozat (OutriderWestworldYellowstone), műfajkeveredés (Csontok és skalpokMegtorlásHogyan rohanj a veszTEDbe), a műfaj előtt tisztelgő (The Ballad of Lefty BrownIn a Valley of Violence) vagy azt felrázó alkotásról beszélünk (Sweet CountryJane a célkeresztben), a westernes filmek sorra utat törnek maguknak a mozifilmes rengetegben.

David és Nathan Zellner saját forgatókönyvükből rendezték meg a Damsel című romantikus, humoros westernt. A történetben Robert Pattinson karaktere őrülten szerelmes Mia Wasikowskáéba, és mindent elkövet, hogy a lánykérés tökéletesen sikerüljön. Átszeli a Vadnyugatot, hogy beszerezzen egy miniatűr pónit. Útközben összebarátkozik egy idősebb férfival, akit a tervei szerint a papnak szán majd. A bajok ott kezdődnek, amikor kiderül, a lánynak esze ágába sincsen hozzámennie, hiszen soha nem is mutatott iránta semmilyen érdeklődést.

10 inspiráló film, amelyet igaz történetek ihlettek

(Forrás: Filmtekercs.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·