FILMEZZUNK.HU

Új szinkronos előzetes Dwayne Johnson Felhőkarcoló című filmjéhez

5282

Felhőkarcoló (Skyscraper, 2018) – Előzetes

Újabb előzetes érkezett a filmből, amelyben Dwayne “The Rock” Johnson John McClane-t játszik. Azt már a Felhőkarcoló korábbi kedvcsinálójánál is nyugtáztuk, hogy Dwayne Johnson szóban forgó filmje olyan, mintha a Die Hardot és a Pokoli tornyot kereszteztük volna, amely ígéretesnek tűnik, viszont Rawson Marshall Thurber korábbi rendezése, a szintén Johnsonnal összehozott Központi hírszerzés nem volt éppen acélos, így felemás érzésekkel várjuk, hogy mozikba kerüljön a produkció.

Felhőkarcoló (Skyscraper, 2018) - Előzetes

Johnson alakíthatja a háborús veterán Will Fordot, az FBI túszmentő osztagának egykori vezetőjét. Jelenleg felhőkarcolók biztonsági szakértőjeként dolgozik. Éppen Kínában tartózkodik, amikor a világ legnagyobb és legbiztonságosabbnak vélt épülete lángolni kezd. Őt okolják, márpedig ártatlan és mivel üldözőbe veszik kénytelen menekülőre fogni. Tisztázni akarja a nevét, viszont szeretné kimenekíteni a családját az égő felhőkarcolóból.

Neve Campbell játszik Dwayne Johnson mellett a Felhőkarcoló akciófilmben. A színésznő a 90-es években volt igazán népszerű, a Bűvölet (Craft) és a Vad vágyak (Wild Things) mellett aSikoly (Scream) franchise-nak is sokat köszönhetett. Az utóbbi években inkább sorozatokat vállalt, többek között a Kártyavárban (House of Cards) volt látható. Magyar bemutató: július 12.

Születésnapja alkalmából íme Dwayne “A szikla” Johnson 10 legjobb filmje

(Forrás: Filmdroid)


Article Tags: · · · · · · · · · ·