FILMEZZUNK.HU
Nicolas Cage az egyik legismertebb szuperhős bőrébe bújik!

Nicolas Cage az egyik legismertebb szuperhős bőrébe bújik!

3952

Nicolas Cage az egyik legismertebb szuperhős bőrébe bújik!

A színész, akinek egy álma vált valóra, amikor leszerződtették Superman szerepére a Tini Titánok mozifilmben, most újabb képregényhőst szinkronizálhat. A Sony égisze alatt készülő Pókember: Irány a Pókverzum első képkockái láttán sokaknak esett le joggal az álla. Az egészen egyedülálló látványvilágot ígérő film a mi ‘megnézendő’ listánkra is felkerült, azok számára pedig, akik szeretnek eredeti nyelven mozizni, van egy jó hírünk: Nicolas Cage kölcsönzi majd a filmben Noir Pókember hangját, írja a mafab.hu.

Cage nagy képregényrajongó hírében áll, és bár végül nem játszhatta el álmai szerepét a Tim Burton által tervezett Superman filmben, láthattuk már Marvel adaptációban (A szellemlovas), Big Daddyt alakította a Ha/Verben, legközelebb pedig az Acélembert szinkronizálja majd a Teen Titans Go! To the Movies-ban. Ami a szóban forgó animációs filmet illeti, a sztoriról egyelőre nem sok derült ki azon kívül, hogy a cselekmény Brooklynban játszódik majd egy olyan “univerzumban”, ahol egyszerre többen is viselik a Pókember kosztümöt.

A film rendezői székét  Robert Persichetti Jr. és Peter Ramsey foglalhatták el, míg az angol szinkront olyan sztárok biztosítják, mint Hailee SteinfeldLiev SchreiberLily TomlinMahershalalhashbaz AliJake M. Johnson és Lauren Vélez. A kreatív háttérmunkáért A Lego-kalandot jegyző, a Solo direktori székeiből kirúgott  Phil Lord és Chris Miller a felelősek. A Pókember – Irány a Pókverzum decembertől a hazai mozikban.

A 12 legjobb Nicolas Cage film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·