FILMEZZUNK.HU
Dwayne "A Szikla" Johnson mégsem akar elnök lenni

Dwayne “A Szikla” Johnson mégsem akar elnök lenni

2384

Dwayne “A Szikla” Johnson mégsem akar elnök lenni

Nagyjából egy éve lengette be A Szikla, azaz Dwayne Johnson, hogy indulna az elnökválasztáson. Ez nem eszement ötlet, hiszen minden amerikai ismeri, mindenki szereti, és a kaliforniai kormányzónak megválasztott Schwarzenegger is csak azért nem indult az elnökválasztáson, mert az alkotmány tiltja, hogy külföldi születésűek így tegyenek.

Sziklának is becézett egykori pankrátor most jelentette be, hogy 2020-ban nem indul, de azt nem tette hozzá, hogy később sem. Végtére is jelenleg ő Amerika első számú akciósztárja, pár évig nyilván az is marad, ki kell használni a sikerszériát, aztán még mindig lesz ideje a politikára. Apropó, politika: a Szikla politikai nézeteiről nem lehet sokat tudni, de arról igen, hogy milyen értékeket vall. Hisz a kemény munkában, a tisztességben és a becsületben, a családi értékekben – mindehhez egy ügyes szakértői stáb már hozzá tudja kanyarítani a politikai programot.

Annak idején a South Parkban volt egy poén, miszerint Donald Trump lett az elnök. A hajmeresztő vicc azóta valósággá vált, tehát bármi lehetséges, és Johnson mint elnök nem is lenne olyan rossz vicc. Johnson jelenleg a mozikban egy égő felhőkarcolóból menti ki a családját, miközben legyőzi a terroristákat. A Felhőkarcolót a nyár egyik legnagyobb durranásának jósolják a szakemberek.

Születésnapja alkalmából íme Dwayne “A szikla” Johnson 10 legjobb filmje

(UIP hírek)


Article Tags: · · ·