FILMEZZUNK.HU
A 10 legviccesebb színészpáros, akiket nem árt ha ismersz

A filmtörténelem 10 legviccesebb színészpárosa

29511

A 10 legviccesebb színészpáros, akiket nem árt ha ismersz

Aki a filmvilágban egy picit is otthon van, az tudja, hogy vannak olyan színészi barátságok a való életben, amiket a rendezők kamatoztathatnak a képernyőkön. Sok színésznek meg van az a haverja, akivel közösen tud csak igazán kibontakozni a mozivásznon, aminek mi, mozinézők csak örülni tudunk. Persze ezeknek a színészeknek külön-külön is vannak nagy sikerű alkotásaik, de ami biztos, ha együtt vannak egy produkcióban, akkor szem nem marad szárazon! Íme a 10 legviccesebb színészpáros, akiket nem árt ha ismersz!

A lista természetesen saját véleményen alapszik! Ha nincs közte az a színészpáros, akiket te a legviccesebbnek tartasz, írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben és hamarosan pótoljuk.

1) Martin Lawrence és Will Smith

A két színes bőrű akciósztár, akiknek ha egybe mondják ki a nevüket rögtön a Bad Boys című akciófilm jut az eszünkbe. Nem véletlen! Az 1995-ös Bad Boys – Mire jók a rossz fiúk? óriási sikernek örvendett világszerte, amire a 8 évvel később érkező Bad Boys II. – Már megint a rossz fiúk még rátudott tenni egy lapáttal. 

Bad Boys 1995

2) Bud Spencer és Terence Hill

Azaz Bambino és Trinity, vagy Tom és Slim, netalántán Doug és Rosco, esetleg Wilbur Walsh és Matt Kirby? Folytassuk a sort? Azt gondolták, hogy a legviccesebb színész párosok listájából kimarad a filmtörténelem legismertebb duója? Bud és Terence, összesen 17 produkcióban szerepeltek együtt. Nehéz lenne egyet is kiemelni, mert bármelyik filmjük megérdemelné. Nem csak, hogy az egyik legviccesebb színészpáros, de a filmtörténelem legismertebb duója is a két olasz legenda.

Bud Spencer és Terence Hill

3) Ben Stiller és Owen Wilson

A megnevettetés nagy mesterei, akik sok filmet forgattak már együtt. Napjainkig összesen egy tucatban, azaz 12 produkcióban játszottak együtt. Míg egyedül egyikük sem alkotott kiugróan nagy bevételű filmet, addig együtt határ volt a csillagos ég. Pár ismert közös filmjük: Strasky és Hutch, Apádra ütök, Zoolander, a trendkívüli, Éjszaka a múzeumban.

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben - Starsky és Hutch

4) Christian Clavier és Jean Reno

A francia szórakoztatás két mestere, bár Jean Reno több filmjében is szeret keménykedni. Jean Reno, eredeti nevén Juan Moreno y Herrera-Jiménez andalúziai spanyol szülők gyermeke, akik Franco tábornok fasiszta rendszere elől menekültek Marokkóba, amely akkoriban francia protektorátus volt. Christian Clavier viszonylag nyugodt gyermekkort tudhat maga mögött. Párizsban, született a híres francia rendező, Stéphane Clavier gyermekeként. A több mint 40 éve tartó pályafutásuk alatt számtalan filmben játszottak együtt, melyek közül a legismertebbek a Jöttünk, láttunk, visszamennénk trilógia és a Nagy zűr Korzikán.

Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. (Les Visiteurs: La Révolution, 2016)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·