FILMEZZUNK.HU

A Marvel Univerzum 10 legjobb filmje a Filmezzünk.hu szerint

11468

7. Fekete Párduc /2018/

A Marvel Studios Fekete Párduc című új filmjének hőse T’Challa, aki apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda királyságába, hogy elfoglalja az őt megillető helyet a trónon. Ám mikor egy nagy hatalmú ellenség ismét feltűnik a színen, T’Challa királyként és a Fekete Párducként is próbára tétetik: a félelmetes összecsapás kimenetelén nem pusztán Wakanda, hanem az egész világ sorsa áll. Árulások és veszélyek közepette az ifjú uralkodónak maga mellé kell állítania szövetségeseit és felszínre kell engednie a Fekete Párduc minden erejét, hogy legyőzze ellenfeleit és biztonságban tudhassa népét.

Fekete Párduc (Black Panther, 2018) - Kritika

6. Vasember /2008/

Tony Stark, a milliárdos feltaláló legújabb szuperfegyverének bemutatásakor fogsága esik Afganisztánban. Elrablói arra kényszerítik, hogy építsen meg egy pusztító rakétát, ám ő ehelyett egy péncélöltözetet készít, melyet magára öltve sikerül megszöknie. Amikor hazatérte után felismeri, hogy üzlettársa piszkos üzelmeket folytat, elkészíti a Vasember-páncélt, azonban szuperhősként meg kell bírkóznia a ráruházott felelősséggel is.

A vasember 2008

5. Bosszúállók /2012/

Sosem látott veszély fenyegeti a földet, ezért Nick Fury, a S.H.I.E.L.D. vezetője összehívja a a szuperhős csapatot, a Bosszúállókat, hogy megmentsék a világot a végső pusztulástól. Vasember, Thor, Hulk, Amerika kapitány Fekete Özvegy és Sólyomszem minden erejét bevetve próbál megküzdeni a gonosszal, ami nagyobb kihívásnak bizonyul, mint az elsőre gondolták.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · ·