FILMEZZUNK.HU

Itt a BARÁTOM, RÓBERT GIDA (6E) legújabb előzetese

5773

Barátom, Róbert Gida (Christopher Robin, 2018) – Előzetes

Csacsi öreg medvém – Micimackó és barátai visszatérnek! Az élőszereplős Micimackó film legújabb előzetese minden eddiginél többet mutat gyermekkori kedvenceinkből: Tigrisből, Fülesből, Malackából, Kangából és a csacsi öreg medvéből is, írja a Puliwood. A Disney folytatja klasszikusainak élőszereplős feldolgozását, a következő a sorban pedig a Barátom, Róbert Gida (Christopher Robin) lesz, amelyet Marc Forster rendezett Alex Ross Perry és Allison Schroeder forgatókönyve alapján.

Christopher Robin (2018) - Előzetes

A korábbi kedvcsináló még csak ízelítőt adott abból a hatalmas nosztalgiaadagból, amit a megelevenedett Micimackó film jelent majd a karakterek rajongóinak, a legújabb trailert viszont elfelhősödött szemmel néztük végig – főleg azok számára okozhat ez ilyen érzést, akik A.A. Milne meséjén nőttek fel. A videóban felbukkan mindenki, aki miatt imádtuk a Százholdas Pagonyt, csakhogy ezúttal a már felnőtt Róbert Gida (Ewan McGregor) körül bonyolódik a cselekmény.

A Barátom, Róbert Gida augusztus 2-án kerül a hazai mozikba, mi pedig alig várjuk már, hogy beülhessünk rá. Nektek hogy tetszik az új előzetes?

15 lenyűgöző mesefilm, amit kicsiknek és nagyoknak is látni kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·