FILMEZZUNK.HU

Bosszúállók: Végtelen háború – érdekes rajongói teória született Lokiról

3873

Bosszúállók: Végtelen háború – érdekes rajongói teória született Lokiról

Lehet, hogy a csínytevés istene még Thanost is rászedte? FIGYELEM! A cikk spoilereket tartalmaz a Bosszúállók: Végtelen háború és a Thor: Sötét világ kapcsán!

A Végtelen háború sötét nyitánya egyértelművé tette a rajongók számára, hogy itt bizony hullani fognak kedvenceik, hiszen Thanos első áldozatai között ott van Loki is, aki tőle szokatlan módon – bármilyen trükközés vagy nagyzolás nélkül – egyetlen tőrrel próbálja ártalmatlanítani az Őrült Titánt, de botorsága miatt az életével fizet. A premier óta rengeteg teória látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Loki valójában nem is halt meg, azonban a mostani tűnik a legjobban megalapozottnak az eddigiek közül, írja a Puliwood.hu.

A Reddit egyik fórumozója, egy bizonyos redkarth állt elő azzal a frappáns magyarázattal, hogy Loki hogyan lehet életben. A felhasználó végzett egy kis kutatómunkát és rájött, hogy Loki jobbkezes. A Thorban való felbukkanása óta minden fegyvert a jobb kezében fog, azonban talált két érdekes kivételt: az egyik a Thor: Sötét világban volt, amikor eljátszotta a halálát, a másik pedig… igen, a Bosszúállók: Végtelen háborúban. A teória szerint mivel ezekben az esetekben Loki illúziójáról van szó, az pedig az eredeti tükörképe, tehát balkezes, így akit láttunk meghalni a filmben, az nem a valódi karakter volt. Még mindig ott van valahol, elrejtőzve Thanos elől, várja, hogy visszatérhessen. Ezt a feltételezést erősíti az a tény is, hogy az Őrült Titánnak itt még nem volt a birtokában sem a valóság, sem az elmekő, így a csínytevés istene simán kicselezhette.

Persze mindez nem több egy jól csengő rajongói teóriánál, de remélhetőleg a 2019. májusában mozikba kerülő Bosszúállók 4-ből kiderül, hogy mi lett Loki végső sorsa: halott marad, avagy visszatér.

Bosszúállók: Végtelen háború (2018) – Kritika [SPOILERES]

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · · · ·