FILMEZZUNK.HU

Iszonyú drága lesz a Disney Star Wars-tévésorozata

1399

Iszonyú drága lesz a Disney Star Wars-tévésorozata

Még nem tudjuk, mikor, és azt sem, hogy pontosan milyen és milyen mennyiségű tartalommal indul majd, de a Disney épp nagyon elfoglalt azzal, hogy elindítsa saját streaming-szolgáltatását, és ezzel egy milliárdos vetélytársat teremtsen az Amazonnak, a Hulunak és a Netflixnek. Mert látták, hogy ez jó – és ők is ki akarják venni belőle a részüket, írja a mafab.hu.

Érdekességek a Star Wars - Csillagok háborúja című filmről

Ricky Strauss, a Disney egyik vezetője szerint a minőség kulcsfontosságú kérdés lesz az általuk streamelt anyagoknál, és ha a minőséget veszik annyira komolyan, mint amennyi pénzt hajlandóak rá áldozni – akkor igen jó felhozatallal érkeznek majd meg a piacra. Röviden: az Egérházat nem igazán érdekli, hogy bármi olcsót állítson elő.

Egyik nagy dobásuk például egy Star Wars-sorozat lesz, amelynek részletei, története, idősíkja és hossza természetesen még ismeretlen, de azt már tudni, hogy a Disney 100 millió dollárt pakolt le az asztalra az első 10 rész költségeire. Vagyis egy rész költségvetése vetekszik egy kisebb független film teljes büdzséjével, úgyhogy lesz miből játszani.

A sorozat mellett a gigacég még legalább 9 másik projekten is dolgozik a szolgáltatás elindítása kapcsán, amelyek költségvetése 20 és 60 millió, míg a sorozatoké 25 és 35 millió dollár között mozog. A streaming szolgáltatás valamikor 2019-ben indul majd – és semmi kétségünk afelől, hogy amikor elindul, arról mindenki tudni fog majd.

Bejelentették a Star Wars: Episode IX szereplőit

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·