FILMEZZUNK.HU
Hivatalos: jön a Supergirl mozifilm!

Hivatalos: jön a Supergirl mozifilm!

1324

Jön a Supergirl mozifilm!

A Warnes Bros. nem tudja megunni a szuperhős- és képregényfilmeket, és már lassan számolatlanul gyűlnek a stúdió szekrényében az ilyen-olyan tervezett produkciót, amelyek egyelőre ugyan még semmit sem tudni, de az biztos, hogy a DC szeretné lenyomni a Marvelt, ehhez pedig jó partner a stúdió, írja a mafab.hu.

Hivatalos: jön a Supergirl mozifilm!

Egy készülő produkció kapcsán viszont szolgálhatunk újdonságokkal: most már hivatalos, hogy egész estés mozifilm készül Supergirl történeteiből is – Kara Zor-El nem más, mint Superman unokatestvére, egyik azon keveseknek, akik túlélték a Krypton pusztulását, és Földön leltek új otthont. Kara képességeit tekintve ugyanolyan emberfeletti képességekkel bír, mint Superman, ám egy kicsit gyengébb.

Alakjából már készült egyszer film, a Supergirl, amelyet nem jegyeznek túl magasan sem a kritikusok, sem a rajongók – ám a legutóbbi Supergirl tévésorozat egész szép sikereket mondhat magáénak. Így nem csoda, ha a DC és a Marvel ismét megkockáztatja, hogy filmet forgassanak a szép és bátor, szőke hősnőből – ám a filmnek nem sok köze lesz a sorozathoz. Sőt, még azt sem lehet pontosan tudni, hogyan passzol majd bele a jelenleg létező DC filmes univerzumba, de feltehetőleg segíthet kicsit felpörgetni a Superman-filmeket is.

A forgatókönyv megírására Oren Uzielt szemelték, aki olyan filmekben működött eddig közre, mint a The Cloverfield Paradox és a 22 Jump Street – A túlkoros osztag. Valószínűsíthető, hogy amint megvan a kész történet, a stúdió kiválasztja majd a rendezőt is – és igen, ne legyenek kétségeink, valószínűleg nőt keresnek majd a nemes feladatra.

A Marvel Univerzum 10 legjobb filmje a Filmezzünk.hu szerint

(Forrás: mafab.hu)

Article Tags: ·