FILMEZZUNK.HU
Viper Club (2018) - Előzetes

Előzetest kapott a Youtube első komolyabb filmje Susan Sarandon főszereplésével

1199

Viper Club (2018) – Előzetes

Úgy tűnik, hogy a Youtube sem óhajt kimaradni azon digitális felületek közül, akik a filmgyártásba vágják a fejszéjüket. Idén már két egészen élvezhető fikciós sorozatot is végigizgulhattunk az Impulse és a Cobra Kai személyében, hamarosan pedig egy nagyon komoly drámát szállítanak, írja a filmsor.net.

A Viper Club címet viselő drámában Susan Sarandon egy kórházi nővért alakít, akinek a fiát elrabolják Szíriában. Miután sem az FBI, sem a kormány nincs a segítségére, megismerkedik egy filantrópokból álló titkos társasággal, akik a saját eszközeikkel megtesznek mindent azért, hogy visszakapja a fiát.

Susan Sarandon mellett Matt Bomer, Damian Young, Lola Kirke, Edie Falco és Julian Morris is szerepel a filmben, amely október 20-tól lesz elérhető a Youtube Originals szolgáltatásban. A rendező az iráni-amerikai Maryam Keshavarz, a filmet pedig a torontói filmfesztiválon mutatják benne, a Youtube a mozis forgalmazástól sem zárkózik el, ugyanis nem szeretne úgy járni, mint a Netflix, hanem azt szeretné, ha komolyan vennék a filmes díjat osztásakor a filmjét, filmjeit.

Kirsten Dunst és George Clooney a Youtube-on

(Forrás: filmsor.net)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·