FILMEZZUNK.HU

Magyar címet kapott a Marvel új filmje

1824

Magyar címet kapott a Marvel új filmje

Pókember – Idegenben (Spider-Men: Far from Home, hazai bemutató: 2019 nyara) forgatása javában zajlik, és egyre újabb, izgalmasabb információk szivárognak ki vele kapcsolatban. A minden valószínűség szerint a Bosszúállók 4. története után folytatódó kaland messzire sodorja pókembert a szokásos terepétől: a tipikusan New York-i szuperhős új filmjét jórészt Londonban forgatták, és a stáb most szeptemberben Csehországba költözik.

Hollywood nem viccel, jön Pókember vámpír spin-offja!

Tom HollandZendayaJake GyllenhaalMichael KeatonJacob Batalon és Tony Revolori először Prágába megy – a helyi statisztaszervezők állítólag már gőzerővel keresik a kis szerepekhez szükséges helyieket –, majd Liberecben folytatják, ahol egy karnevál-jelenetet rögzítenek.

De már az is valószínűnek tűnik, hogy Gwyneth Paltrow és Jon Favreau (vagyis Pepper Potts és Happy Hogan) is feltűnik az ifjú pók oldalán, sőt, egy kiszivárgott fotó szerint Samuel L. Jackson és Cobie Smulders (Nick Fury és Maria Hill) sem marad ki a buliból. De hogy miképpen kerülnek oda, az még mindig rejtély…

Fekete Párduc nagyobb szerepet kap a Bosszúállók 4. részében

(IC Press)


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·