FILMEZZUNK.HU
Chris Evans számára véget ér a Marveles pályafutása

Chris Evans számára véget ér a Marveles pályafutása

3236

Chris Evans számára véget ér a Marveles pályafutása

Chris Evans végleg elköszön a Marvel filmes univerzumától. Ez eddig sem volt titok, hiszen a színész már egyszer meghosszabbította a szerződését, hogy a Bosszúállók 4-gyel megfelelő lezárást kapjon az a történetív, amely 8 évvel ezelőtt kezdődött, írja a mafab.hu.

Chris Evans (Született: 1981. június 13., Boston)

A 4. Bosszúállók-film több szempontból is egy korszak végét fogja jelenteni, és ennek csak egy része az, hogy Evans már nem fog többet Amerika Kapitány bőrébe bújni. Robert Downey Jr. is pedzegette, hogy egyre nehezebb formába kerülni a forgatásokra, hát még ezt a formát megtartani a forgatások végéig, illetve ismét összekapni magukat azt esetleges újraforgatásokra. És tény, ami tény: mind a két színész már hosszú-hosszú évek óta alakítja a karakterét a Marvel-filmekben, és teljesen érthető, ha vágynak valami másra.

Evans, miután a Bosszúállók 4 rá eső részének utolsó forgatási napja is lezajlott, egy tweetben köszönte meg a rajongók és a munkatársak támogatását és szeretetét, és hozzátette, hogy milyen megtisztelő volt magára ölteni a kapitány szerepét.

Az, hogy ő már nem tér vissza a következő filmekben, mindenféle találgatásra és kreatív spekulációra ad okot: hogyan és miként végzi majd Amerika Kapitány? Egyes elképzelések szerint egy időgéppel visszamegy a múltba, hogy békében élhesse le az életét Peggy mellett. Más vélemények szerint ö feláldozó halált hal a Thanosszal vívott csatában. De az biztos: onnan, ahova megy, nem fog visszatérni.

A Russo-testvére természetesen mélyen hallgatnak arról, hogy következő filmjükben ki, hogyan és miért hal meg – ha meghal egyáltalán -, de már csak jövő áprilisig kell erre várnunk.

Fekete Párduc nagyobb szerepet kap a Bosszúállók 4. részében

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·