Ragadozó városok (Mortal Engines, 2018) - Előzetes

Itt a RAGADOZÓ VÁROSOK új szinkronizált előzetese!

2740

Ragadozó városok (Mortal Engines, 2018) – Előzetes

A Gyűrűk Ura-trilógia és A hobbit-filmek rendezője írja és producerálja a Ragadozó városokat, melynek itt az új magyar előzetese. Philip Reeve regényíró 2001-ben megjelent Ragadozó városok (Mortal Engines) című sci-fijét fogja feldolgozni az azonos című mozifilm, amelyet A Gyűrűk Ura: A király visszatérért három Oscart bezsebelő Peter Jackson producerál. A forgatókönyvet vele közösen Philippa Boyens és Fran Walsh dolgozta ki.

A Jackson által rendezett 2005-ös King Kong vizuális effektjeiért Oscar-díjjal kitüntetett Christian Riverselső rendezéseként készülő Ragadozó városok a távoli jövőben játszódik, ahol a Föld városai mobilizálttá váltak és gigantikus mozgó szörnyekként járják a világot. A bolygó maradék erőforrásaira vadászó és gyakorta egymással is összecsapó monstrumok közül is kiemelkedik London.

A mások mellett Hugo Weaving, Stephen Lang, Robbie Sheehan, Ronan Raftery és Hera Hilmar alkotta szereplőgárdával készülő Ragadozó városok 2018. december 27-én fog a magyar mozikba kerülni.

A 15 legjobb posztapokaliptikus film, amit látnod kell

(Forrás: 24.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download