Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom, 2018) - Előzetes

Jurassic World 3 / Bryce Dallas Howard visszahozná a klasszikus szereplőgárdát

922

Jurassic World 3 / Bryce Dallas Howard visszahozná a klasszikus szereplőgárdát

A mögöttünk lévő nyár nagy durranása volt a Jurassic World: Bukott birodalom, és az alkotók már javában készülnek a következő részre. A női főszereplőnek, Bryce Dallas Howardnak már van is ötlete, mivel lehetne még jobban feldobni a folytatást.

„Visszahoznék annyi régi szereplőt a Jurassic Parkból, amennyit csak lehet

– mondja a színésznő legújabb interjújában. – Jó kezdetnek bizonyult, hogy Jeff Goldblum pár pillanatra felbukkant a Bukott birodalomban, de ez azért nagyon kevés. Meg kellene mutatni, hogy a többi karakter hova jutott az eltelt 25+ év alatt, mit gondolnak a dinóprojektről, és mit tesznek a totális katasztrófa láttán. A Bukott birodalomban kinyitották Pandora szelencéjét, a dinók rászabadultak a világra, a harmadik rész nagy kérdése az lesz, mit lehet ezzel kezdeni.

Bryce Dallas Howardot hamarosan tőle szokatlan szerepben láthatjuk az Elton John felemelkedését megéneklő Rocketman (Hazai bemutató: 2019. június 6.) című filmben. „Ilyen még nem fordult elő velem, egyrészt Elton anyját alakítom, másrészt énekelek is – nevet a színésznő. – Mondjuk utóbbi nem meglepő, hiszen ez egy musical fantasy, amely Elton zenéjével meséli el a történetét. Mindent elsöprő energia és szív van benne, humoros, gunyoros és teátrális, ami a műfajra – és Eltonra is – annyira jellemző.

Előzetest kapott az Elton John életét bemutató film

(UIP hírek)


Article Tags: · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download