FILMEZZUNK.HU
A Marvel következő fázisainak kulcsa a Kvantumtér lehet

A Marvel következő fázisainak kulcsa a Kvantumtér lehet

1726

A Marvel következő fázisainak kulcsa a Kvantumtér lehet

Lassacskán hazánkban is megjelenik DVD-n A Hangya és a Darázs, melynek egyes történései igen fontos hatással lehetnek majd a Marvel későbbi filmjeire, írja a Puliwood.hu. Legalábbis a Hank Pymet megformáló Michael Douglas szerint, aki a napokban azt nyilatkozta, hogy A Hangya és a Darázsban feltűnt Kvantumtér kulcsszerepet játszhat az MFU jövőbeli fejezeteiben.

A Marvel következő fázisainak kulcsa a Kvantumtér lehet

A színész nemrég egy rádióműsorban vett részt, amelyben szó esett a Marvel-filmekről és azok jövőjéről is, amire ezt válaszolta:

Szerintem a Kvantumtér lesz a kulcs. Mármint minden értelemben. Véleményem szerint nagyon fontos szerepet fog játszani ez az egész, idáig még ismeretlen terület a Marvel-filmek következő fejezeteiben.

A Kvantumtérről (Quantum Realm), vagy más néven Mikroverzumról a 2015-ös Hangyában hallhattunk először, mely aztán az idei folytatás cselekményében játszott rendkívül fontos szerepet, valamint néhány fontosabb dolog is kiderült róla. Például az, hogy valóban úgy funkcionál, mint egy átjáró a multiverzumba, mely megannyi lehetőséget nyithat meg a jövőt illetően. Azonban főhőseink nem sokáig jutottak a kutatásban, hiszent mint az a stáblistás jelentből kiderült: Thanos csettintése az egész Pym családdal is végzett, Scott Lang (Paul Rudd) pedig a Kvantumtérben rekedt. De ha hihetünk a spekulációknak, ennek még kulcsszerepe lehet a Bosszúállók 4-ben.

Rengeteg rajongói teória mellett ugyanis nemrég egy játékfiguráról készült kép és a hozzá tartozó leírás került ki az internetre, mely szerint a hősök új, felturbózott páncélban fognak pompázni, amik nagyban hasonlítanak a Pym-Tech féle felszerelésekre. Sokak szerint pedig ez azt jelenti, hogy a Bosszúállók a Kvantumteret fogják használni nem csak arra, hogy az időben utazva megállítsák az Őrült Titánt, hanem arra is, hogy felfedezvén az átjárókat új dimenziókba jussanak el segítség után kutatva.

Friss fotón Vasember legújabb páncélja a Bosszúállók 4-ből

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · · · · ·