FILMEZZUNK.HU
Vox Lux (2018) - Előzetes

Natalie Portman popsztárrá válik a Vox Lux első teljes előzetesében

1197

Vox Lux (2018) – Előzetes

Natalie Portman ismét az Oscarra hajt, íme a Vox Lux első előzetese. A Hollywoodban még újoncnak számító Brady Corbert második rendezésével magasra tette önmaga számára a mércét, ugyanis a Vox Lux-szal nem kevesebbre vállalkozott, minthogy bemutassa a zeneipar változásait az 1999-es évektől kezdve.

A két idősíkon futó történet a 90-es évek végén veszi fel a fonalat Celeste (Raffey Cassidy) és Eleanor (Stacy Martin) történetét elmesélve, akik egy nemzeti tragédiát követően dalba öntik a tapasztalataikat, ezzel elindítva a zenei karrierjüket. Később megtalálják a tökéletes menedzsert is (Jude Law), aki a csúcsra juttatja őket. A film második fele már a jelenre, vagyis 2017-re koncentrál és a 31 éves Celeste-ére (Natalie Portman) koncentrál, aki tinédzser lányát egyedül neveli, miközben a botrányoktól megrekedt  karrierjét próbálja helyre hozni.

A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatott Vox Lux zenéjét Sia valamint Scott Walker szerezte, amit a tengerentúli mozikban december 7-től ad elő Portman, reményei szerint a Fekete hattyút követően ismét Oscar-esélyes kivitelezésben.

A 10 legjobb Natalie Portman film

(Forrás: hetediksor.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·