FILMEZZUNK.HU
10 film, amiért érdemes lesz moziba menni novemberben

10 film, amiért érdemes lesz moziba menni novemberben

14026

8. Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2. (Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2)

A Rontó Ralph folytatásában hátrahagyjuk a játéktermet, hogy felfedezzünk egy ismeretlen, végeláthatatlan és izgalmakkal teli világot: az internetet – amit Ralph talán nem ront el teljesen. A videojátékok bajkeverője, Ralph, és a szintén kívülálló Vanellope von Cukk kockázatos utazásra indulnak a világhálóra, hogy kerítsenek egy pótalkatrészt Vanellope játékához, a Sugar Rushhoz. Ez a hely azonban cseppet sem olyan lesz, mint amire számítanak…

Magyar mozibemutató: 2018. november 22.

9. Robin Hood (Robin Hood)

A legendás tolvaj egy vadiúj köntösben lövi ki nyilait idén ősszel a mozikban! A nagyrészt Budapesten forgatott, szuperlátványos, pörgős akciófilm, a ROBIN HOOD címszereplőjét a Kingsman-filmek sztárja, Taron Egerton kelti életre, mesterét Jamie Foxx, szerelmét pedig Eve Hewson játssza. A további szerepekben A szürke ötven árnyalatából Jamie Dornan, és a Zsivány egyesből Ben Mendelsohn is feltűnik, a produceri székben pedig nem más, mint Leonardo DiCaprio foglalt helyet. A ROBIN HOOD novemberben a mozikban!

Magyar mozibemutató: 2018. november 29.

10. Creed 2. (Creed II)

Adonis Creed élete az egyensúly kereséséről szól magánélete és sportolói pályája között. A bokszoló élete meccsére készül, és egy olyan ellenféllel kell szembenéznie, aki meghatározó szerepet töltött be múltja, és ezzel együtt jelene alakulásában. Rocky Balboa azonban ismét ott áll az oldalán, hogy együtt fedezzék fel, mi is az, amiért valóban érdemes harcolni, és azt, hogy a családnál nincs fontosabb dolog az életben. A Creed II visszatérést jelent az alapokhoz, az újrafelfedezése annak, mi teszi a bajnokot bajnokká, és annak, hogy mehetsz bárhová, a múltad elől úgysem tudsz elmenekülni.

Magyar mozibemutató: 2018. november 29.

//spencer//

10 igaz történeten alapuló film 2017-ből, amit látnod kell

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·