FILMEZZUNK.HU
Robot 2.0 (2018) - Előzetes

Robot 2.0 – elképesztő trailert kapott a bollywoodi szuperhősfilm

2559

Robot 2.0 (2018) – Előzetes

Ez lehet a legőrültebb szuperhősfilm, ami valaha készült, ugyanis egy Tűzgyűrű, Transformers, Godzilla és Mátrix keveréket kapunk, írja a Puliwood. Bollywood arra készül, hogy zárójelbe tesz minden amerikai szuperhősgigászt, így a Bosszúállók: Végtelen háború, a Deadpool vagy éppen az X-Men: Az eljövendő múlt napjai semmi ahhoz képest, amit Shankar Shanmugam tár elénk a Robot 2.0-val, amely ígérete szerint a bevezetőben említett filmek elegyét kínálja majd, mindezt pedig néhány indiai sztárral spékelte meg.

A film sztorija – a 2010-ben megjelent Enthiran/Robot folytatásaként – ismét Chitti (Rajinikanth) karakterére, egy szupererős robotra fókuszál, akinek ezúttal az Akshay Kumar által életre keltett, rejtélyes alakváltó gonosszal kell felvennie a harcot. Utóbbi a technológiát használva tud átalakulni, így többek között egy óriási gépsasként is osztja a pusztítást az alábbi trailerben.

A film speciális effektjein 15 különböző stúdió dolgozott, akik érezhetően sok ihletet merítettek az eddig kiadott szuperhősfilmekből. A Robot 2.0 november 29-én kerül az indiai mozikba. Néznétek?

Elképesztő trailert kapott minden idők legnagyobb költségvetésű kínai sci-fije

(Forrás: Puliwood)


Article Tags: · · ·